Wat Is En Hoe Werkt ZZP Lease?

Onze ZZP Lease is een speciale leasevorm voor zzp'ers. Daartoe rekenen we ook startende ondernemers. Als zzp'er sluit je bij ons gegarandeerd de goedkoopste financial lease af van Nederland. Wat is en hoe werkt onze ZZP Lease? Deze leasevorm is met name geschikt voor zzp'ers die een nieuwe of gebruikte auto willen leasen en dat voor zo min mogelijk geld. Elke maand los je een gedeelte van de auto af, samen met een stukje rente. We noemen dit ook wel een maandtermijn. Omdat de looptijd van te voren bekend is en de rente vast wordt gezet, betaal je iedere maand hetzelfde leasebedrag voor financial lease zzp. Wij houden van duidelijkheid. Net zoals jij! Op ZZPlease.nl kan je eenvoudig en snel inzicht krijgen in de kosten voor zakelijke autolease. Maak gebruik van onze online lease calculator en bereken wat leasen jou kost. 

ZZP lease betekenis

We leggen je in dit onderdeel de ZZP Lease betekenis uit. Deze vorm van auto leasen is de goedkoopste financial lease van Nederland en geschikt voor alle zzp'ers en mkb'ers. Ook startende ondernemers kunnen van deze leasevorm gebruik maken. Zij hoeven bij ons geen jaarcijfers aan te leveren. Als zelfstandig ondernemer is het vaak lastig om grotere aankopen helemaal zelf te financieren. Een lening afsluiten bij de bank is vaak te duur en voor startende ondernemers zelfs onmogelijk. Met onze ZZP Lease koop je een auto en daarvoor vraag je bij ons een zakelijke autofinanciering aan (financial lease zzp). De financial lease auto betaal je in maandelijkse termijnen terug aan de leasemaatschappij. In dit geval zijn wij dat. Bij ZZPlease.nl kan je kiezen tussen nieuwe of gebruikte autolease. Starters raden we aan om te kiezen voor occasion lease. Dat is financial lease maar dan voor een gebruikte auto. Met zowel financial lease als occasion lease kun je als ondernemer gebruik maken van renteaftrek en eventueel van de investeringsaftrek. Daarmee druk je de winst van je onderneming en hoef je dus minder belasting te betalen.

ZZP lease occasion

We informeerden je in het kopje hierboven in het kort over ZZP lease occasion. ZZP Lease leent zich namelijk ook uitstekend voor de financiering van een gebruikte auto. Het voordeel van ZZP Lease occasion is dat jouw maandtermijnen veel lager zijn. Dat maakt deze leasevorm dan ook erg geschikt voor startende ondernemers (vraag als starter maar eens naar de soepele voorwaarden van onze Starterslease ZZP) die niet beschikken over veel eigen vermogen. Een occasion is een gebruikte auto of bedrijfswagen waarbij al veel afschrijving heeft plaatsgevonden. Een nieuwe auto verliest met name gedurende de eerste 2 a 3 jaren veel van zijn waarde. Jij kunt een dergelijke auto daarom veel goedkoper aanschaffen en financieren met onze goedkope occasion lease zzp. Kies voor een goede auto occasion uit onze eigen autovoorraad of sluit onze voordelige autofinanciering af voor een tweedehands auto. Ook al staat deze te koop bij een ander autobedrijf. Onze lease occasions zijn allen in absolute topstaat. Nadat we jouw leaseaanvraag hebben geaccepteerd, maken we meteen de financiering rond en kan je de personenauto of bedrijfswagen dezelfde dag nog ophalen. 

ZZP lease bedrijfswagen

Populaire bedrijfswagens zijn nog altijd die van Volkswagen en Mercedes-Benz. Ook merken we dat bedrijfswagens van andere automerken, zoals Renault en Peugeot, in trek zijn bij onze klanten. Bij ons kan je van alle bekende en minder bekende automerken kiezen uit de nieuwste type bedrijfswagens. Je financiert deze goedkoop met onze ZZP bedrijfswagen lease. Dit is een zakelijke autofinanciering, speciaal voor zzp'ers en op basis van financial lease. Naast nieuwe bedrijfswagens hebben we ook altijd de beste bedrijfswagens occasions op voorraad. Vraag daarvoor financial lease voor zzp aan en je beschikt direct over een bedrijfsauto waarmee je nog jarenlang vooruit kan! 

Leasemaatschappij voor de (startende) ZZP'er

ZZPlease.nl is de leasemaatschappij voor de (startende) zzp'er in Nederland. Omdat we onze financiële producten specifiek op deze groep ondernemers hebben afgestemd, zijn we in staat om de goedkoopste financial lease voor zzp'ers aan te bieden. Er zijn geen andere leasemaatschappijen die zich aan onze tarieven kunnen meten. Op de vergelijkingssite voor autolease, De Financial Lease Concurrent, eindigen we steevast als goedkoopste aanbieder van ZZP Lease bovenaan. Vergelijk het zelf maar eens en vraag vandaag nog de voordeligste lease voor ondernemers aan. Ben je bang dat jouw leaseaanvraag niet wordt geaccepteerd, omdat je starter bent? Maak je dan geen zorgen! Want bij ons kunnen vrijwel alle ondernemers leasen. En ja, ook zonder jaarcijfers.

Aanbod bedrijfswagens  Aanbod occasions  ZZP Lease offerte aanvragen