Ex Lease Auto ZZP

Bij het leasen of kopen van een tweedehands auto of bedrijfswagen, wil een ieder natuurlijk graag weten wat de staat van het voertuig is. Hoe de auto ervoor staat hangt af van de vorige eigenaar, dus hoe hij/zij de auto heeft gebruikt. Kiezen voor een ex lease auto is dan een verstandige zet. Je krijgt volledig inzicht in de status van je auto. Wat is een ex lease auto? Dit is een jonge auto waarin meestal alleen de eerste eigenaar heeft gereden. Ons autoaanbod bestaat uit veel uitstekende ex-lease auto's waarvan de onderhoudshistorie bij ons of het autobedrijf in kwestie bekend is. Je krijgt dus waar voor je geld.

Ex lease auto kopen

Je kan bij ZZP Lease een ex lease auto kopen voor de laagste prijs van Nederland. Wij houden onze voorraad altijd actueel en er worden met regelmaat nieuwe ex lease auto's toegevoegd. We kopen ex-lease wagens in die zo min mogelijk kilometers hebben gereden. Zelf een ex lease auto kopen kan verstandig zijn maar voor veel ondernemers blijkt leasen een veel betere optie. Je betaalt dan een laag, vast leasetarief per maand en kunt ondertussen al wel profiteren van veel fiscale voordelen. Je bent immers economisch eigenaar.

Ex lease auto occasion

Als je er honderd procent zeker van wilt zijn dat je straks in de beste auto rijdt, dan kan je kiezen voor een ex lease auto occasion. Wij bieden namelijk de allerbeste lease auto occasions aan. Deze zijn meestal afkomstig van een eerste eigenaar en zijn altijd goed onderhouden. Het voordeel van ex lease auto occasions is dat je een auto koopt waarin altijd netjes is gereden. En uiteraard is het kopen of leasen van een gebruikte wagen vele malen voordeliger dan wanneer je zou kiezen voor een nieuw exemplaar. Jonge occasions zijn bovendien vaak erg luxe uitgerust. Luxer dan tweedehands auto's van bijvoorbeeld particulieren.

Ex lease auto leasen

Wat zijn de voordelen van een ex-leaseauto? Als ondernemer heb je tegenwoordig nogal veel mogelijkheden. Zo kun je een auto kopen bij een particulier, bij een autobedrijf of bij een dealer. Veel leasemaatschappijen bieden, net zoals ZZPlease.nl, ook auto's aan. Het voordeel van een ex-leaseauto is de leeftijd. Onze auto's zijn hooguit 5 jaar oud maar de gemiddelde leeftijd is 3 jaar. Deze wagens hebben meestal nog maar 1 eigenaar gehad. Daarnaast zijn ze bij merkdealers onderhouden en zijn er doorgaans vaker langere afstanden mee gereden. Een ex lease auto leasen kan veel voordeliger zijn dan kopen. 

Gebruikte auto leasen

Een gebruikte auto leasen is de perfecte manier om kosten te besparen. Veel starters zoals zzp'ers leasen dan ook maar al te graag een gebruikte auto zoals een ex-lease auto. Net zoals bij het leasen van een nieuwe auto of bedrijfswagen, kan je ook bij een gebruikt voertuig bij ZZP Lease zelf je ideale leaseplan samenstellen. Kom je er niet uit? Dan helpen we jou graag een eindje op weg. Startende ondernemers kunnen bij ons een gebruikte personenauto of bedrijfswagen leasen zonder jaarcijfers! Je hoeft geen aanbetaling te doen.

Aanbod personenauto's  Aanbod bedrijfswagens  ZZP Lease aanvragen