Gebruikte Auto Leasen

Een gebruikte auto leasen is voor veel ondernemers een zeer goede mogelijkheid om, tegen lage leasekosten, toch te beschikken over een goede auto. ZZP Lease regelt graag deze 'tweedehands lease' voor jou. Op deze pagina lees je wat de voordelen zijn van een gebruikte auto leasen. Wij bieden zelf gebruikte auto's ter lease aan. Deze voertuigen zijn scherpgeprijsd en bovendien vrij kort in gebruik geweest. Deze jonge occasions zijn vaak zeer luxe uitgevoerd. 

Gebruikte lease auto leasen

Een gebruikte lease auto leasen heeft enorm veel voordelen voor zowel starters als ervaren ondernemers. Zo lease je een auto tegen een kortere looptijd en zijn onze wagens direct inzetbaar. Als je ZZP Lease aanvraagt voor een tweedehands auto, dan behandelen we jouw aanvraag binnen 1 dag. Ook bij een gebruikte lease auto leasen wordt je economisch eigenaar van het voertuig. Dat betekent dat je kunt profiteren van fiscale voordelen en dat je, na afloop van de leaseperiode, de auto ook jouw juridische eigendom is. Maar natuurlijk is het leasen gebruikte auto zakelijk allereerst veel goedkoper dan het leasen van een nieuwe wagen! 

Tweedehands auto leasen zonder aanbetaling

Financial lease aanvragen bij Zzplease.nl heeft veel voordelen. Niet alleen is onze zakelijke autolease zeer goedkoop... Ook komt geen enkele leasemaatschappij ook maar in de buurt van onze soepele leasevoorwaarden. Zo kan je als startende zzp'er, mkb'er maar ook als ervaren ondernemer een tweedehands auto leasen zonder aanbetaling! Als zzp'er zonder jaarcijfers is het al bijna onmogelijk om een auto te leasen, laat staan dat je kunt leasen zonder aanbetaling. Bij Zzplease.nl financieren wij gewoon tot 100% van de aankoopwaarde van een 2e hands auto. 

Gebruikte lease auto kopen

Met ZZP Lease kan je een gebruikte lease auto kopen. Alleen financieren wij het aankoopbedrag voor en betaal je ons maandelijks een gedeelte daarvan terug, inclusief een rentevergoeding. De auto is, bij betaling van de eerste leasetermijn, jouw economisch eigendom. Je activeert deze op je balans en mag de rente- en investeringskosten fiscaal aftrekken. Datzelfde geldt waarschijnlijk voor bijkomende autokosten. Een gebruikte lease auto kopen met ZZP Lease is goedkoper dan een nieuwe auto leasen. 

Financial lease auto

Financial lease auto nodig? Een auto kopen zakelijk voor een eigen bedrijf slaat een gat in de begroting. Je haalt geld uit je bedrijf en moet daarom mogelijk andere belangrijke investeringen uitstellen. Om ervoor te zorgen dat jouw liquiditeit gegarandeerd is, kan je kiezen voor een financial lease auto. Je sluit een autofinanciering af in de vorm van ZZP Lease. Dit is financial lease maar dan met name geschikt voor (startende) zzp'ers in Nederland. Het werkt heel eenvoudig. Wil je een gebruikte auto leasen? Bekijk onze autovoorraad en kies voor één van onze jonge occasions. Stel vervolgens online een leaseplan samen op Zzplease.nl. Geef aan in hoeveel termijnen je de financiering wilt aflossen en of je gebruik wilt maken van een slottermijn. Een aanbetaling is niet verplicht. Vervolgens verstuur je de leaseaanvraag en wij nemen deze binnen 24 uur in behandeling. Omdat we leaseaanvragen razendsnel afhandelen, kan je al binnen een week in een auto van de zaak rijden! Zo komt jouw bedrijfsvoering geen moment in gevaar. 

Occasion leaseaanbod  Bedrijfswagen leaseaanbod  ZZP Lease aanvragen