Lease Auto ZZP

Een lease auto nemen kan een perfecte mobiliteitsoplossing zijn voor zzp'ers, mkb'ers en alle overige bedrijven. De neuzen van leaseadviseurs gaan altijd dezelfde kant op wanneer hen de volgende vraag wordt gesteld: 'leasen of kopen?' Zakelijk leasen is in de meeste gevallen voordeliger en verstandiger dan zelf kopen. Met name voor starters is de keuze voor een lease auto in plaats van zelf kopen een slimme keuze. Al koop je in feite met onze ZZP Lease ook gewoon een auto. Want je bent immers meteen eigenaar daarvan! Wij zorgen er alleen voor dat je deze kan financieren. 

Lease auto calculator

Op ZZPlease.nl kun je gebruik maken van onze online lease auto calculator. Je kunt daarmee eenvoudig jouw leaseprijs berekenen en de uitkomst daarvan eventueel vergelijken met de lease aanbiedingen van andere leasemaatschappijen. Overigens kan je voor een eerlijke, onafhankelijke leasevergelijking ook terecht op De Financial Lease Concurrent. 

Lease auto ZZP'er

De auto van de zaak financier je als zzp'er goedkoop met financial lease van ZZPlease.nl. Een lease auto zzp'er behoort meteen tot het economisch eigendom en daarom lease je als ondernemer extra goedkoop. Je mag namelijk de investering activeren op de balans van je onderneming. Op de website van de Belastingdienst.nl lees je hoe je vervolgens kan profiteren van fiscaal voordeel. 

Lease auto eenmanszaak

Een lease auto eenmanszaak heeft voordelen die nog steeds onbekend zijn bij sommige ondernemers. Zo kan je gebruik maken van gunstige aftrekposten. Je mag bijvoorbeeld de afschrijving en kosten voor de aanschaf en financiering van de auto (deels) aftrekken van de belasting. Welke kosten mag je aftrekken? Dat kunnen rentekosten zijn of kosten die je maakt voor de autoverzekering, parkeer- en brandstofkosten, kosten voor onderhoud en reparaties. Tevens mag je de betaalde btw over de aanschaf van een nieuwe auto aftrekken. Je dient er wel rekening mee te houden dat je btw betaalt over de privékilometers die je maakt. Bij een lease auto eenmanszaak is een sluitende rittenregistratie nodig. 

2e hands auto leasen

Met onze goedkoopste ZZP Lease kan je een 2e hands auto leasen. In dit geval kan je ook weer gebruik maken van allerlei gunstige aftrekposten. Je mag de btw aftrekken over de kosten die je maakt. Bij een 2e hands auto lease kun je helaas niet meer de btw over de aanschafwaarde aftrekken. Lease een 2e hands auto met onze ZZP Lease en je betaalt maandelijks een vast en vooral zeer laag leasetarief.