2e Hands Auto Leasen Met ZZP Lease

Steeds vaker kiezen ondernemers er voor om een 2ehands auto te leasen in plaats van een nieuwe bolide. Er komen in Nederland natuurlijk ook jaarlijks nieuwe zzp'ers bij. Als startende ondernemer is het leasen van een 2ehands auto veel goedkoper. Terwijl het autoaanbod van ZZPlease.nl bestaat uit veel jonge occasions. Met een tweedehands leaseauto ga je er dus zeker niet op achteruit. Ook op fiscaal gebied kan je van een aantal voordelen profiteren. Als je bij ons ZZP Lease aanvraagt, dan zorgen wij ervoor dat de auto aan jou wordt gefactureerd. Je kunt het voertuig dan als investering activeren op je balans. Dit heeft als voordeel dat je bepaalde kosten mag verrekenen met de Belastingdienst. Voor de rente die je betaalt aan de leasemaatschappij mag je renteaftrek toepassen.  

2e hands auto leasen zonder aanbetaling

Is jouw auto aan vervanging toe? Een oude auto mag dan goedkoop zijn in aanschaf, toch is de kans groot dat hij met regelmaat bij de garage staat. En je wordt natuurlijk niet blij van al die rekeningen. De oplossing? Lease een 2e hands auto. Je koopt dan een jonge occasion en betaalt lage maandtermijnen. Wij zorgen voor de financiering waarmee jij vervolgens een goede auto voor de zaak kan aankopen. Bij ons hoef je géén aanbetaling te doen! Want startende ondernemers kunnen dat geld beter investeren in andere belangrijke zaken. Dat komt de groei van je onderneming ten goede en dat geeft ons voldoende zekerheid dat jij de financiering in de toekomst kan aflossen. Een 2e hands auto leasen zonder aanbetaling voor zzp'ers zonder jaarcijfers is alleen mogelijk bij ZZP Lease!

2e hands lease auto kopen

Een 2e hands lease auto kopen heeft meerdere voordelen voor bedrijven. En het zijn echt niet alleen de kleinere eenmanszaken die kiezen voor het kopen van een 2e hands lease auto. Er zijn ook voldoende MKB-bedrijven die graag grip houden op de kosten en hun wagenpark daarom uitbreiden met jonge occasions van 1 tot 2 jaar oud. Maar voor kleine ondernemingen en startende zzp'ers heeft een 2e hands lease auto kopen net wat meer voordelen. Als je een gebruikte auto financiert met onze ZZP Lease, dan zetten we de auto op jouw naam. De auto mag je als investering plaatsen op je balans. Daarmee druk je de winst aanzienlijk en betaal je de eerstkomende tijd minder belasting. Dat kan je als starter goed gebruiken! Daarbij beschik je meteen over een betrouwbare leaseauto. Onze jonge occasions zijn nog in topstaat. Daarom bespaar je de eerste jaren op onderhoud- en reparatiekosten. 

2e hands auto leasen zakelijk

Bij een 2e hands auto leasen zakelijk kan je op de website ZZPlease.nl in belangrijke mate zelf je leaseprijs bepalen. Dat doe je allereerst door voor een bepaald merk en type auto te kiezen. Natuurlijk speelt de leeftijd daarvan ook een rol. Je kunt daarnaast kiezen voor een slottermijn. Je stelt daarmee als het ware een deel van de aflossing uit tot later. Over dat bedrag betaal je dan ook geen rente. Voor zakelijk een 2e hands auto leasen kan je het beste kiezen voor de goedkoopste autolease van Nederland: ZZP Lease. 

Lease met ZZP lease

Lease met ZZP Lease is de nieuwste leasevorm van Nederland. Met ZZP Lease (op basis van financial lease) profiteer je van soepele leasevoorwaarden. Zo kan je als zzp'er zonder jaarcijfers bij ZZPlease.nl wel lease met ZZP lease aanvragen. Zonder jaarcijfers hoef je dat bij banken en andere leasemaatschappijen niet eens te proberen.... Natuurlijk beoordelen we wel jouw kredietwaardigheid en trekken we je gegevens na bij Instantie BKR. Al is een negatieve BKR-registratie voor ons niet perse een obstakel.

Aanbod personenauto's  Aanbod bedrijfswagens  ZZP Lease aanvragen