ZZP Lease

Wat is ZZP Lease? Dit is een relatief nieuwe vorm van zakelijk auto leasen en dit wordt aangeboden door ZZPlease.nl. Deze nieuwe leasevorm maakt het voor zelfstandig ondernemers mogelijk om in een goede auto voor de zaak te rijden, zonder direct aan hoge maandlasten vast te zitten. En zoals je vast zelf hebt ondervonden, is het niet eenvoudig om als 'kleine ondernemer' überhaupt geld te lenen voor een auto. Banken en leasemaatschappijen verstrekken doorgaans alleen autofinancieringen aan zzp'ers indien zij kunnen voldoen aan allerlei strenge eisen en voorwaarden. Een vereiste is bijvoorbeeld het aanleveren van recente jaarrekeningen. En als je die kunt aantonen, dan moet je ook nog eens verplicht een aanbetaling doen. De meeste zzp'ers kunnen zakelijk auto leasen dan ook op hun buik schrijven. Wij van ZZPlease.nl vinden dat zeer onrechtvaardig. We komen op voor jou als zzp'er of mkb'er. Bij ons kan je wel terecht voor een goedkope autofinanciering in de vorm van ZZP Lease! Hoe we dat voor elkaar krijgen, dat lees je hieronder. 

Ruim aanbod aan ZZP lease auto's

Aan ZZP lease auto's is bij ons bepaald geen gebrek! We hebben een eigen autovoorraad en die bestaat uit vele personen- en bedrijfswagens. Dit zijn veelal gebruikte auto's die (opnieuw) ter lease worden aangeboden. De auto's op onze website zijn occasions van ten hoogste een paar jaren oud tot vrijwel nieuwe voertuigen waarin weinig is gereden. Alle wagens zijn in topstaat. Je kunt er nog vele jaren mee rijden. Een ruim aanbod aan zzp lease auto's heeft voor jou als voordeel dat er altijd wel een ideale auto tussenstaat. Alle automerken bieden we aan. Aan verschillende typen en uitvoeringen is er geen gebrek. Heb je verregaande interesse, dan maak je een afspraak met ons en kan je de auto bezichtigen. Je kunt eventueel ter plekke ZZP Lease aanvragen. Een ZZP Lease offerte kan je echter ook gewoon online aanvragen op ZZPlease.nl. Daarvoor hebben we wel een aantal gegevens van jou nodig. 

ZZP financial lease voor occasion of bedrijfswagen

Voor ondernemers is onze ZZP financial lease voor occasion of bedrijfswagen zeer interessant. Elders is het voor kleine zelfstandigen vrijwel onmogelijk om een goedkope financiering rond te krijgen voor bedrijfsmiddelen zoals een auto occasion of bedrijfswagen. ZZPlease.nl kan echter wel veel voor jou betekenen. Met ZZP financial lease kan je een gebruikte personenauto of bedrijfswagen leasen en dat zonder dat je hoeft te voldoen aan strenge en vaak onnodige leasevoorwaarden. Zo kan je bij ons als starter leasen zonder jaarcijfers. En kan je ons wel jaarcijfers overleggen maar kun je geen aanbetaling doen? Ook dan kan je gewoon ZZP financial lease voor occasion of bedrijfswagen bij ons aanvragen! En nee... er zitten geen addertjes onder het gras. Met onze ZZP Lease betaal je vaste maandtermijnen. Want de rente leggen wij voor jou vast en de looptijd is van te voren bekend. Zo kan je perfect de financiering laten aansluiten op de economische levensduur van jouw personenauto occasion of bedrijfswagen. Vergeet niet dat je bij ons wel direct eigenaar bent van jouw leasewagen. Dat is erg belangrijk. Want alleen dan kan je volledig profiteren van allerlei fiscale voordelen! Sluit geen dure operational lease af bij andere aanbieders. Zij zadelen jou op met hoge leasekosten en je wordt nooit de eigenaar van het voertuig. 

Online ZZP Lease vergelijken en direct aanvragen

Op ZZPlease.nl vergelijk je eenvoudig online jouw ZZP Lease. En vervolgens kun je direct een offerte aanvragen. Hoe online ZZP Lease vergelijken en direct aanvragen? Vergelijken doe je via De Financial Lease Concurrent. Op deze onafhankelijke autolease vergelijker worden de goedkoopste financial lease aanbiedingen getoond. Alle bekende leasemaatschappijen kan je op deze manier met elkaar vergelijken. Onze ZZP Lease komt altijd als goedkoopste uit de vergelijking. Op welke manier je ook vergelijkt. Want wij kunnen onze eigen leasetarieven bepalen, terwijl alle andere leasemaatschappijen afhankelijk zijn van derden. 

Financial lease voor ZZP'er en startende ondernemer

Je bent er inmiddels al wel achtergekomen dat onze financial lease voor de zzp'er en startende ondernemer goedkoop is. Ook weet je nu dat je kunt leasen zonder jaarcijfers en/of aanbetaling. Waar wacht je nog op? Vraag vrijblijvend een leaseofferte aan en wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Heb je eerst nog vragen over de fiscale voordelen van zakelijk auto leasen? Of heb je andere vragen over financial lease voor zzp'ers? Schroom niet en neem dan telefonisch contact met ons op. Of vul ons vragenformulier in op ZZPlease.nl.

Aanbod personenauto's  Aanbod bedrijfswagens  ZZP Lease aanvragen