Bedrijfswagen Leasen

ZZP'er en een een nieuwe of 2e hands bedrijfswagen leasen? Een bedrijfswagen is voor vele zzp'ers dé ideale vervoersoplossing. Misschien ook voor jou. Wij financieren tot 100% van de aanschafwaarde van de bestelauto (ex btw) middels een zeer goedkope financial lease constructie. Jij betaalt maandelijks een stukje aflossing en rente aan de leasemaatschappij. Ondertussen beschik je meteen over een degelijke Volkswagen Transporter of ruime Mercedes-Benz Sprinter, zonder dat het ten koste gaat van jouw liquiditeit. Of rij je liever in een ander automerk en type? Dat kan uiteraard ook! Onze bedrijfsbus lease is een voordelige leasevorm voor zzp'ers en MKB-bedrijven. Je hebt als ondernemer de volledige controle over de leasekosten. Zo regel je zelf de bedrijfswagenverzekering, het onderhoud en de reparaties (dit in tegenstelling tot operational lease). Ook betaal je de wegenbelasting zelf. Wij regelen dus alleen de financiering van jouw bedrijfsauto. Omdat je bij ons geen bestelwagen huurt maar koopt met financial lease (en dus economisch eigenaar daarvan bent), kan je profiteren van vele fiscale voordelen. 

Citroën  Dacia  Dodge  Fiat  Ford  Iveco  Mercedes-Benz  Nissan  Opel  Peugeot  Renault  Toyota  Volkswagen

Bedrijfswagen leasen ZZP

Onze bestelbus lease is een goedkope en speciale leasevorm voor zzp ondernemers. In Nederland neemt het aantal zelfstandigen zonder personeel met de dag toe. Het zijn hardwerkende ondernemers met passie voor hun vak. Helaas zien veel banken en leasemaatschappijen deze ondernemers liever gaan dan komen. Waarom? Een groot deel van die zzp'ers kunnen - vanzelfsprekend -  nog geen jaarcijfers overleggen. Voor leasemaatschappijen bijna altijd een reden om de bestelbus lease aanvraag af te wijzen. ZZP Lease vindt dat niet kunnen en springt voor deze categorie ondernemers in de bres. Wil jij graag een bestelbus leasen? Zakelijk een bedrijfswagen leasen is bij ons goedkoper dan bij welke andere leasemaatschappij dan ook. We begrijpen dat het aanleveren van jaarcijfers niet altijd mogelijk is. Natuurlijk toetsen de leasemaatschappijen jouw kredietwaardigheid maar jaarcijfers zijn bij ons overbodig. Binnen 2 werkdagen kan je bij ons al rijden in een gebruikte OpelMercedesRenaultToyota, of Volkswagen

Tweedehands werkbus leasen

Veel geld bespaar je op onze goedkope zakelijke lease door te kiezen voor een gebruikte werkbus. Neem eens een kijkje op deze website en doorzoek ons bedrijfswagenaanbod. Vele duizenden gebruikte Nissan, Opel of Peugeot bedrijfswagens staan te wachten op een nieuwe eigenaar. Uiteraard bieden we ook alle andere bekende automerken aan. Een gebruikte bedrijfswagen is niet alleen erg goedkoop maar ook fiscaal zeer aantrekkelijk. Je zit niet vast aan een vast kilometrage en kunt dus onbeperkt kilometers maken. De bestelwagens zijn in topstaat en geheel nagekeken. Maandelijks betaal je daarvoor een vast leasebedrag. En op het eind van de looptijd ben je volledig eigenaar en mag je zelf bepalen wat je met de bestelwagen doet. 

Bestelbus leasen startende ondernemer

Voor startende ondernemers is ZZP Lease de beste en meest goedkope oplossing. Met deze speciale leasevorm worden starters op hun wenken bediend. Een 'bedrijfswagen leasen startende ondernemer' is fiscaal zeer aantrekkelijk en daarvoor hoef jij geen jaarcijfers aan te tonen. Je leaset zakelijk een nieuwe of gebruikte bedrijfsauto en laat ons het aankoopbedrag financieren. Je lost vervolgens de bedrijfsauto af volgens een vast aflossingschema. Zo heb je iedere maand dezelfde kosten. Geen verrassingen dus! Omdat je direct economisch eigenaar bent van het leaseobject, zijn er fiscale voordelen waarvan je kan profiteren. Zo druk je de winst van de onderneming en betaal je minder belasting. 

Erg interessant voor met name zzp'ers is onze tweedehands lease. Je koopt een tweedehands bestelbus en financiert deze met onze occasion leaseconstructie. ZZP Lease kan tot 100% van de aankoopwaarde (ex btw) voor jou financieren. We bieden niet alleen tweedehands lease aan maar beschikken zelf ook over een enorm gevarieerd bestelbus occasion aanbod. Welke bedrijfswagen heb jij nodig? Heb je specifieke wensen? Wij kunnen vrijwel alle bedrijfswagen automerken direct leveren. Vraag meteen tweedehands bedrijfswagen lease aan en rij al binnen een week in een gebruikte CitroënFordFiatNissanPeugeot of welk ander automerk dan ook.

Citroën  Dacia  Dodge  Fiat  Ford  Iveco  Mercedes-Benz  Nissan  Opel  Peugeot  Renault  Toyota  Volkswagen