Volkswagen Bedrijfswagens Occasions

Nieuwe of jonggebruikte Volkswagen bedrijfswagen leasen? 39% van de ondernemers gebruikt een personenauto voornamelijk voor zakelijke doeleinden. Bestelauto's worden nog vaker voor alleen zakelijke doeleinden gebruikt. Onze Volkswagen bedrijfswagen lease is de goedkoopste manier om zakelijk te rijden. Jij bent direct mobiel, zonder dat je daarvoor in één keer veel geld hoeft uit te geven. Zelf een tweedehands Volkswagen bedrijfswagen kopen is trouwens lang niet voor iedere ondernemer weggelegd.

De meeste ZZP ondernemers sluiten daar - via ZZP Lease - gewoon Volkswagen zakelijke lease voor af. Bij de bank geld lenen is echter duur. En ZZP'ers die een slecht jaar achter de rug hebben, die worden daarvoor meteen gestraft. Zij krijgen de zakelijke lease niet rond omdat ze geen goede jaarcijfers kunnen overleggen. Maak daarom gebruik van onze Volkswagen bedrijfswagens lease! Aanvragen van (startende) ondernemers zonder jaarcijfers nemen we gewoon in behandeling. U kunt kiezen voor onze Volkswagen bedrijfswagen lease voor tweedehands auto's. Jij leaset dan een 2e hands Volkswagen bestelbus voor een laag maandelijks leasetarief. 

Volkswagen bedrijfswagens occasions »

Volkswagen Caddy occasions

Volkswagen Caddy leasen? De Caddy van Volkswagen was en is nog steeds een bestelauto die bedrijven graag leasen. De VW Caddy voorraad op ZZP Lease kun je trouwens ook gewoon kopen bij de met ons samenwerkende autobedrijven. 

Op zoek naar de voordeligste Volkswagen Caddy lease zakelijk offerte? Lease - voor een laag bedrag per maand - een nieuwe of tweedehands Volkswagen Caddy. Gebruik onze autozoeker en maak handig gebruik van de zoekfilters. Wil jij graag een Caddy automaat leasen? Gaat jouw voorkeur uit naar een dieselauto of rijd je liever op benzine? Voor elke ondernemer hebben we wel een geschikte auto staan. Van een Caddy busje is de Maxi een geliefde uitvoering. Ook deze lease jij bij ons erg goedkoop. En uiteraard verzorgen we ook graag jouw Volkswagen Caddy financial lease voor een bedrijfsauto die je op Marktplaats, Autotrack of Autoscout24 hebt zien staan. 

Volkswagen Caddy occasions »

Volkswagen Caravelle occasion

Volkswagen Caravelle kopen? Zowel de nieuwe als de wat oudere Volkswagen Caravelle is een luxe, ruime bedrijfswagen. Hij is zeer geschikt voor het vervoeren van lichte vracht. Volkswagen Caravelle occasion kopen? Wij leasen zakelijk tot honderd procent van de aankoopwaarde ex. btw voor u met de voordeligste ZZP Lease van Nederland. Met deze leasevorm helpen we ook graag starters aan een betrouwbare, voordelige financiering. Bekende uitvoeringen zijn o.a. de Volkswagen Caravelle T5 en de Volkswagen Caravelle T6. De Caravelle is tevens beschikbaar met dubbele cabine. Kijk eens tussen ons aanbod naar een geschikte Volkswagen bedrijfswagen. Dagelijks bieden we de beste occasions te koop aan! 

Volkswagen Caravelle occasions »

Volkswagen Crafter occasion

Volkswagen Crafter kopen? Ook de Volkswagen Crafter is een ideale VW bedrijfswagen. Dit is een hoge bakwagen en eventueel kunt u de Volkswagen Crafter kopen met dubbele cabine. Omdat zowel de nieuwere L2H2 uit 2017 maar ook de iets oudere Volkswagen Crafter occasions erg ruim zijn, worden ze voor uiteenlopende taken gebruikt. Veel winkeliers, klus- en timmermansbedrijven, hoveniers en koeriersbedrijven leasen dan ook graag deze wagen. Ze betalen bij ons een vast en laag leasebedrag per maand. Bent u een Volkswagen Crafter occasion op Marktplaats tegengekomen? Ook deze kunnen we voor u financieren met financial lease zzp. Ook bij een tweedehands bedrijfswagen occasion is de rente aftrekbaar voor ondernemers. Tevens kunt u profiteren van investeringsaftrek. Bij "ZZP Lease" hoeft u geen aanbetaling te doen. Het mag wel. Tevens kunt u een slottermijn invullen. Daarmee leaset u nog goedkoper tijdens de financial lease looptijd! 

Volkswagen Crafter occasions »

Volkswagen Multivan occasion

Volkswagen Multivan kopen? Op "ZZP lease" worden er dagelijks weer nieuwe en 2dehands Volkswagens Multivan te koop aangeboden. De meeste van die tweedehands Volkswagen Multivan occasions zijn auto's van 1 tot 3 jaar oud. Wilt u als zzp'er graag een Volkswagen Multivan kopen maar kunt u deze niet uit eigen zak betalen? Vraag dan ZZP Lease aan bij ZZPlease.nl. Wij financieren uw Volkswagen bedrijfswagen en u betaalt in ruil daarvoor elke maand een vast leasebedrag terug aan de leasemaatschappij. Bepaal zelf de looptijd van de autolening en verlaag de leasetermijnen door een slottermijn in de overeenkomst op te laten nemen. 

Volkswagen Transporter occasion

Volkwagen Transporter kopen? Wie kent hem niet? Een Volkswagen Transporter occasion wordt nog steeds in Nederland het meest verkocht. Tegenwoordig zijn achtereenvolgens de VW Transporter T5, T6 en de Volkswagen Transporter T4 het meest populair. Ook op Marktplaats worden allerlei uitvoeringen van de Transporter te koop aangeboden. Wilt u ook graag een Volkswagen Transporter kopen? Vraag dan ZZP Lease aan en wij regelen binnen een week de financiering voor u!

Volkswagen Transporter occasions »

Volkswagen zakelijk leasen zzp? Volkswagen Caddy, Transporter of een andere bedrijfswagen occasion van Volkswagen leasen? Vraag onze ZZP lease aan en ontvang binnen 1 werkdag - 24 uur een voordelige ZZP leaseofferte.