Mercedes Benz Bedrijfswagens Occasions

Één van de nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagens leasen? Of ben je een startende ondernemer en wil je geld besparen en daarom liever één van onze Mercedes Benz bestelauto kopen? Onze ZZP Lease is een goedkope vorm van zakelijk leasen en deze autofinanciering voor zzp'ers kan je alleen aanvragen via ZZPlease.nl. Je kan daarmee een nieuwe of tweedehands Mercedes bestelbus leasen. In beide gevallen koop je een bedrijfsauto en financieren wij het volledige aankoopbedrag (excl. btw) voor jou. ZZP Lease is in feite gewoon financiële lease maar dan met voorwaarden die perfect aansluiten bij de moderne ZZP onderne(e)m(st)er van nu. Zo is het aantonen van jaarcijfers in de meeste situaties niet nodig.

Mercedes bedrijfswagens aanbod »

Mercedes Citan bestelwagen

De Mercedes Benz Citan bestelauto is een auto met klasse. Een klasbak dus. Voordat je door ons een voertuig voor de zaak laat financieren, is het uiteraard belangrijk om alvast wat zaken op een rijtje te zetten. Maak van al je inkomsten en uitgaven een duidelijk overzicht. Het is dan duidelijk tot welk bedrag je bij ons kan ZZP leasen. Bereken vervolgens de maandtermijnen op ZZPlease.nl voor bijvoorbeeld een Mercedes Citan bestelwagen. Houd overigens ook rekening met de Mercedes Citan afmetingen(L1H1 en L2H1). Met onze ZZP Lease voor een Mercedes Benz Citan bestelauto is het tevens mogelijk om een occasion zakelijk te leasen. Onze ZZP Lease: je bent direct economisch eigenaar en je kan daarom veel lease- en autokosten aftrekken van de belasting.

Mercedes Citan occasions »

Mercedes Sprinter busje

Toe aan een nieuwe Mercedes Sprinter busje of jong gebruikte? Zowel de Mercedes Benz Sprinter uit 2020, 2019, 2018, 2017 als alle andere modellen daarvoor, die beschikken over de juiste Mercedes Sprinter afmetingen voor de veeleisende ondernemer die eerder ruimte tekort komt dan over heeft. Een Mercedes Sprinter busje kopen of zakelijk leasen is nooit een slechte keuze. Je beschikt dankzij onze ZZP Lease direct over één van de betere bedrijfswagens en je doet een investering in je bedrijf zonder dat het ook maar enigszins ten koste gaat van je liquiditeit. Met onze goedkope Mercedes Sprinter zzp lease koop je als het ware een auto maar schieten wij het bedrag voor. Je betaalt vervolgens de leasemaatschappij een vast bedrag per maand terug. Dit noemen we een leasetermijn. Onze ZZP leasetermijnen staan altijd vast. Je betaalt elke maand evenveel aflossing en rente. En welke Sprinter bedrijfswagen je ook leaset, je bent direct eigenaar en kan het voertuig activeren op je bedrijfsbalans. Kies je voor een Mercedes Sprinter bedrijfswagen occasion? Dan koop je een gebruikte bedrijfsauto en heb je lagere maandlasten. Een Mercedes Sprinter busje leasen is ook mogelijk voor de startende ondernemer!  

Mercedes Sprinter occasions » 

Mercedes Viano bedrijfswagen

Mercedes Viano occasion kopen? Of ben je benieuwd naar de actuele Mercedes Viano prijs? Bij ons kan je kiezen uit vele nieuwe en gebruikte wagens van topkwaliteit. We kunnen vrijwel alle modellen ter lease aanbieden. Zo is er momenteel veel vraag naar de Mercedes Benz Viano Marco Polo. Maar ook de Mercedes Benz Viano met dubbele cabine is erg in trek.

Mercedes Vito bedrijfswagens 

De Mercedes Vito bestelbus leasen doe je goedkoop bij ZZPlease.nl. Je kunt deze auto nieuw - of als occasion - aanschaffen via onze website. Maar je kan natuurlijk ook bij ons ZZP Lease aanvragen voor een Mercedes Vito occasion die je elders hebt zien staan. Bijvoorbeeld op Marktplaats. Hoe het ook zij, als je besluit een nieuwe Mercedes Vito bestelbus te kopen, dan kan je kiezen voor uiteenlopende modellen en uitvoeringen. De Mercedes Vito met dubbele cabine is bijvoorbeeld geschikt voor als je met meerdere mensen naar een klus moet. En een Mercedes Vito automaat is wel zo comfortabel als je veel kilometers maakt. Met ZZP Lease koop je een bedrijfswagen en plaats je het voertuig als investering op je bedrijfsbalans. Wij regelen de financiering voor jou en jij betaalt de leasemaatschappij een vast bedrag per maand, totdat de wagen is afbetaald. Omdat je met ZZP Lease niet huurt maar koopt, ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparaties, verzekering en de wegenbelasting.

Mercedes Vito occasions »