Financial Lease Auto

Wat is een financial lease auto? Dat is een personenauto of bedrijfswagen waarvan jij de economisch eigenaar bent. De leasemaatschappij financiert de auto tot 100% van de aankoopwaarde. Je betaalt de BTW als ondernemer vooraf. Omdat het leaseobject op de balans wordt geplaatst, heb je recht op investeringsaftrek. De rente die je betaalt over jouw financial lease auto mag je ook aftrekken van de belasting. De leasetermijnen zijn dan wel opgedeeld in rente en aflossing, toch betaal je maandelijks een vaste leasetermijn. De looptijd van financial lease staat vast. Op de einddatum ben je pas echt volledig eigenaar. Dus naast economisch ook juridisch eigenaar. Bij ZZPlease.nl laat je als zzp'er of mkb'er een nieuwe of gebruikte auto financieren met de nieuwste leasevorm van Nederland: ZZP Lease. Deze vorm van auto leasen kenmerkt zich o.a. door zijn soepele leasevoorwaarden en het lage rentetarief. Zo kunnen ook starters zonder jaarcijfers financial lease afsluiten. 

Wat is financial lease auto

Wat is financial lease auto? Dat is een zakelijke autoleasevorm waarmee je een personenauto goedkoop financiert. Je kunt in principe elke auto financieren met financial lease. Dat noemen we dan een financial lease auto. Anders dan bij operational lease, waarbij je in feite gewoon een auto huurt, ben je met financial lease zzp wel direct eigenaar van een personenwagen of bedrijfswagen. Dat betekent dus ook dat het economisch risico geheel bij jou ligt. Sluit dus zelf een goede autoverzekering af. Bij nieuwe leaseauto's is het verstandig om een allrisk autoverzekering af te sluiten. Ook betaal je zelf de wegenbelasting en draag je zorg voor het onderhoud. Kosten voor eventuele reparaties betaal je ook zelf. Dat heeft een groot voordeel. Want je hebt grip op de kosten! Bij operational lease worden die kosten namelijk in de leaseprijs meeberekend. En daar betaal je de hoofdprijs voor....  

Financial lease auto ZZP

Met een financial lease auto zzp beschik je meteen over een voertuig en komt jouw bedrijfsvoering nooit in gevaar. Bij veel leasemaatschappijen moet je weken en in het slechtste geval maanden wachten op de levering van een auto. ZZP Lease heeft echter een eigen autovoorraad bestaande uit gebruikte auto's, busjes en bedrijfswagens die wachten op een nieuwe eigenaar. Deze zijn per direct leverbaar. Doorzoek ons autoaanbod, maak een keuze en vraag direct de goedkoopste ZZP Lease van Nederland aan! Startende ondernemer? Bij ons nooit een probleem! Zonder jaarcijfers kan je bij ons gewoon een auto leasen. Of een bedrijfswagen. 

Financial lease auto berekenen

Je wilt natuurlijk ook weten welke leaseprijzen ZZPlease.nl hanteert. Daarom hebben we voor zzp'ers, mkb'ers en andere bedrijven een leasecalculator ontwikkelt. Je kunt daarmee jouw financial lease auto berekenen en eventueel meteen een persoonlijk leaseplan opstellen en een goedkope leaseofferte aanvragen. 

Auto leasen

Auto leasen zakelijk? Dat doe je met de voordeligste ZZP Lease. Deze nieuwe leasevorm is geschikt voor startende ondernemers die nog geen jaarrekeningen kunnen overleggen. Auto leasen voor bedrijven met financial lease is fiscaal aantrekkelijk. Jij betaalt vaste maandtermijnen en kunt de kosten voor de financiering (en overige autokosten) aftrekken van de belasting. Wil je er zeker van zijn dat je de goedkoopste autolease zakelijk aanvraagt? Maak dan gebruik van De Financial Lease Concurrent. Dit is een onafhankelijke financial lease vergelijkingssite. Daar vindt je gegarandeerd de goedkoopste autofinanciering van Nederland!

Occasion leaseaanbod  Bedrijfswagen leaseaanbod  ZZP Lease aanvragen