Auto Financieren

Bij ZZP Lease stel je zelf online een lease betaalplan samen. Dat kan voor een personenauto, bestelbusje of bedrijfswagen waar je hart naar uit gaat. Een auto financieren zakelijk doe je bijvoorbeeld met onze ZZP Lease voor nieuwe en gebruikte auto's. Aan goede gebruikte auto's bij ZZPlease.nl is er trouwens geen gebrek. Dus als je elders geen fatsoenlijke, betaalbare auto tegenkomt, dan weet je waar je het moet zoeken... Omdat niet iedereen een bedrijfsauto zomaar met liquide middelen kan aanschaffen, doen veel ondernemers een beroep op financial lease.  Dat is een fiscaal zeer aantrekkelijke leasevorm voor de zzp'er, mkb'er en overige bedrijfsvormen. Zowel de starter als de ervaren ondernemer kan bij ons lease aanvragen. 

Auto leasen particulier goedkoop

Op zoek naar de goedkoopte leasevorm voor particulieren? Op deze pagina lees je alles over auto leasen particulier goedkoop. Op ZZPlease.nl bieden we alleen zakelijke lease aan in de vorm van ZZP Lease (financial lease zzp). ZZP leasen startende ondernemer? Startende ondernemers kunnen alleen bij ons terecht voor zakelijk auto leasen zonder jaarrekening. Wil je als particulier toch goedkoop een auto leasen, dan raden we je aan om even contact met ons op te nemen. 

Privé leasen occasion

Sommige ondernemers twijfelen tussen privé leasen occasion met private lease en zakelijk leasen met ZZP Lease. Je kunt uiteraard kiezen voor private lease als ondernemer maar dan is de leaseprijs niet gelijk aan dat van zakelijke autolease. Je kunt bij zakelijke autolease namelijk profiteren van fiscale voordelen. Dat is bij het privé leasen van een occasion allemaal een stuk ingewikkelder. Daarnaast betaal je bij private lease een z.g. 'btw privé compensatie'. Ook zijn er verschillen in bijtelling. Lease je zakelijk een auto, dan kun je diverse autokosten zakelijk opvoeren. Je betaalt dan een stuk minder belasting. Je verlaagt namelijk de winst van je onderneming. Kiezen tussen zakelijk of privé leasen? Wij raden jou aan om bij twijfel altijd contact met ons op te nemen! Want de voor- en nadelen kunnen per situatie verschillen.

Privé leasen gebruikte auto

Bij ons kan je niet terecht voor operational lease. Je kunt als ondernemer bij ons wel gebruik maken van 'privé leasen gebruikte auto'. Je leaset dan met ZZP Lease een auto en kunt deze voor privé doeleinden gebruiken. 

Geld lenen voor auto

Geld lenen voor een auto is tevens mogelijk met een doorlopend krediet of met een persoonlijke lening. De persoonlijke lening is bij particulieren de meest populaire autolening. Een persoonlijke lening lijkt nog het meest op financial lease voor ondernemers of privé lease. Je lost af volgens een vast schema, want het rentetarief staat tijdens de looptijd vast. De looptijd wordt ook in overleg van te voren vastgelegd. Wil je geld lenen voor auto maar heb je behoefte aan een persoonlijk leenadvies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Aanbod occasions  ZZP Lease aanvragen