Lease Occasion ZZP

Met spoed een bedrijfswagen of goede personenauto nodig? Je zou denken dat haastige spoed zelden goed is. Natuurlijk is dat waar. Maar onze lease occasions zijn wel per direct beschikbaar. Je kunt er morgen al in rijden. Uiteraard moet je dan nog wel even de financiering in orde maken. Je kunt een lease occasion van ZZP Lease uit eigen zak betalen. Maar je kan deze ook door ons laten financieren. Kies je voor ons? Dan beloven we jou dat we de leaseaanvraag direct in behandeling nemen. Dezelfde dag nog. Met een beetje geluk kan je vervolgens binnen een week jouw lease occasion ophalen. 

Lease occasion kopen

Een lease occasion is meestal afkomstig van een eerste eigenaar. De jongste lease occasions van ZZPlease.nl zijn eerder uit de lease gehaald dan verwacht. Soms door een faillissement. En deze worden door ons aangeboden. Ons gehele autoaanbod houden we continu bij en is dus zeer actueel. Ook komen er dagelijks nieuwe auto's bij. Wil je ook een auto kopen die rijklaar is gemaakt en nog in absolute topstaat is? Een lease occasion kopen is goedkoop en eventueel kan je bij ons daarvoor een voordelige financial lease aanvragen! Daarover hieronder meer informatie. 

Leaseplan occasion

Je bent dus van plan om niet een occasion te kopen maar daarvoor een financiering af te sluiten. Een verstandige zet. Op onze website kan je online eenvoudig en snel een leaseplan occasion samenstellen. In dit leaseplan geef je aan welk bedrag je door ons wilt laten financieren, wat jouw ideale looptijd is en of je een slottermijn wilt laten inbouwen. We vragen jou om alle autogegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens hebben we nog enkele persoonlijke en financiële gegevens nodig van de aanvrager. Leaseplan occasion ingevuld? Klik op verzenden en wij bekijken binnen 24 uur jouw persoonlijke leaseplan. Ook sturen we jou een offerte toe en informeren we jou over het verloop van de procedure. 

Ex lease occasions

Ex lease occasions zijn zeer jonge auto's waarin meestal nog maar 1 eigenaar heeft gereden. De wagens zijn perfect onderhouden bij een merkdealer. Eventuele reparaties zijn uitgevoerd. Met de meeste ex-lease occasions zijn alleen lange afstanden gereden. Dat is een groot voordeel. Ook is de gehele onderhoudshistorie aanwezig. 

Auto financieren

Een auto financieren kan op meerdere manieren. Je kunt deze uit eigen zak betalen, je kunt een lening afsluiten bij de bank maar je kan ook bij ons een zakelijke autofinanciering aanvragen. Wij verstrekken financieringen voor zzp'ers, mkb'ers en andere bedrijven in de vorm van ZZP Lease. Dit is autolease met alle eigenschappen van financial lease. Het voordeel van onze ZZP auto lease is echter dat ook startende ondernemers hier gebruik van kunnen maken. Deze groep ondernemers kan elders meestal geen autolening afsluiten. Laat staan dat ze kunnen leasen bij een leasemaatschappij. Je hoeft geen jaarcijfers aan te leveren als startende zzp'er of mkb'er. En hoe zit het met een aanbetaling? Is dat bij ZZPlease.nl wel een vereiste om te kunnen leasen als starter? Wel nee. Je hoeft bij ons geen aanbetaling te doen. Al kunnen we dat in sommige gevallen wel aanraden.

Leaseplan occasions  Leaseplan bedrijfswagen  ZZP Lease aanvragen