Occasion Lease ZZP - ZZP'ers Leasen Bij ZZPLease.nl

Wat is occasion lease? Dat is financial lease maar dan voor een gebruikte leaseauto. Omdat bij een occasion een groot gedeelte van de afschrijving al heeft plaatsgevonden, is de aanschafwaarde ook een stuk lager dan bij een nieuwe auto van hetzelfde merk en type. Zelfs bij een jonge occasion van 1 jaar oud kan het prijsverschil al erg groot zijn. Slimme ondernemers kiezen daarom voor goedkope occasion lease van ZZP Lease

Leaseplan occasion

Op ZZPlease.nl kan je alles online regelen. Zo kan je online op zoek gaan naar de beste en goedkoopste occasion. Wij beschikken over een eigen autovoorraad. Zo kan je online kiezen uit een groot leaseaanbod aan wagens en jouw ideale auto als het ware online samenstellen. Met ons leaseplan occasion kan je de financiering voor jouw auto zelf op maat maken. Je kunt zelf de looptijd van jouw ZZP Lease instellen en aangeven of je een aanbetaling wilt doen of niet. Met een aanbetaling verlaag je de maandtermijnen. De maandtermijnen vallen ook lager uit als je een slottermijn invult. Is jouw persoonlijke leaseplan occasion gereed? Vul dan enkele bedrijfsgegevens in, gegevens over de occasion die je wilt leasen en enkele persoonlijke gegevens. Heb je alles correct en volledig ingevuld? Dan verstuur je de aanvraag en nemen wij binnen 24 uur contact met jou op. 

Occasion lease zakelijk

Wie heeft jou getipt over onze occasion lease zakelijk? Was het een collega ondernemer of heb je ons online gevonden? Vele ondernemers in Nederland laten hun occasion door ons financieren. Occasion lease zakelijk is een goedkope vorm van auto leasen. Je koopt een auto en bent daarvan meteen economisch eigenaar. Je betaalt niet de hoofdprijs voor zakelijke auto lease maar profiteert wel van fiscale voordelen en kan de auto meteen ophalen nadat je de handtekening onder het contract hebt gezet.

Zakelijk een tweedehands auto leasen

Ongeveer 80% van de Nederlandse ondernemers leaset hun bedrijfswagen of personenauto zakelijk. Zakelijk auto leasen is zo gek nog niet. Maar het is belangrijk dat je dan wel voor echte zakelijke auto lease kiest en niet voor een surrogaat leasevorm zoals operational lease. Dit lijkt misschien erg aantrekkelijk, maar in feite huur je gewoon een auto omdat je nooit de eigenaar daarvan wordt. Tenzij je het voertuig overneemt van de leasemaatschappij voor een exorbitant hoog bedrag. Zakelijk leasen met occasion lease bij ZZPlease.nl is wel goedkoop en je bent meteen eigenaar! Je zit niet vast aan een wurgcontract en mag zoveel kilometers rijden als je wilt.

Aanbod personenauto's  Aanbod bedrijfswagens  ZZP Lease aanvragen