Auto Leasen ZZP Via Zzplease.nl

Kan je als zzp'er een auto leasen? Voor veel startende ondernemers blijkt het bijzonder lastig te zijn om een autofinanciering rond te krijgen. De meeste leasemaatschappijen vragen voor auto leasen zzp om extra garanties. Meestal in de vorm van jaarcijfers/jaarverslagen. Omdat een nieuw bedrijf starten veel kosten met zich meebrengt, is het verstandiger om een auto te leasen zzp in plaats van zelf een auto te kopen. Omdat er zoveel leasemaatschappijen zijn met minstens zoveel leasecontracten, is het erg lastig om een leasemaatschappij te vinden bij wie u wel kan leasen als zzp'er. Maar u heeft geluk: Auto leasen zzp is voor elke ondernemer mogelijk bij ZZP Lease!

Auto leasen of kopen ZZP

Wat is verstandiger: Een auto leasen of kopen zzp? Een nieuwe of tweedehands auto kopen is voor veel zzp'ers een (te) grote investering. Vooral pas gestarte bedrijven zoeken daarom naar een goed alternatief. Startende ondernemers maken al veel kosten. Een  bedrijfsauto kopen waarmee je ook nog eens goed voor de dag komt bij de klanten, dat is voor jou waarschijnlijk onhaalbaar. Een goedkoop en zeer aantrekkelijk alternatief is een auto leasen als zzp'er. 

Voordeel auto leasen ZZP

Maar wat is dan precies het grote voordeel van auto leasen zzp? De voordelen van ZZP Lease zijn met name de lage maandlasten en het fiscale voordeel. Zo kan je bij Zzplease.nl zelf bepalen wat voor soort auto of bedrijfswagen je leaset. Lease je een nieuwe wagen? Dan zijn de kosten voor auto leasen zzp natuurlijk ook wat hoger. Wil je een gebruikte auto financieren? Dan betaal je bij ons het laagste leasetarief van Nederland. Een auto leasen voor zelfstandigen met ZZP Lease heeft als groot voordeel dat je precies weet wat de kosten zijn over de totale looptijd. En je betaalt elke maand een vast leasetarief. Omdat je met financial lease economisch eigenaar bent van het leaseobject, mag je allerlei kosten aftrekken van de winst van je onderneming. Zo profiteer je van rente- en investeringsaftrek en mag je, bij een nieuwe leaseauto, ook de btw kosten terugvorderen. Een ander groot voordeel auto leasen zzp is dat je bij ons zelf een lease betaalplan kunt opstellen. Met dit betaalplan geef je al jouw wensen aan ons door. Zo mag je een aanbetaling doen en een slottermijn inbouwen. 

Goedkoop auto leasen ZZP

Vergeet operational lease. Leg ook al die dure aanbiedingen van kredietverstrekkers naast je neer. Vraag een autolening aan in de vorm van goedkope auto lease zzp. Goedkoop auto leasen zzp doe je met financial lease. Wij noemen deze zakelijke vorm van auto leasen ook wel 'ZZP Lease'. Dat betekent: Autolease voor ALLE ondernemers in Nederland. Dus niet alleen voor ervaren mkb'ers, B.V.'s, vennootschappen en stichtingen, maar juist met name voor zzp'ers die elders geen auto kunnen leasen omdat ze geen jaarcijfers kunnen aanleveren. Als starter betaal je bij ons niet de hoofdprijs. Wij geloven in jou. We rekenen geen risico-opslag en je bent bij ons niet verplicht om een grote aanbetaling te doen. Bij ons kan ook jij dus goedkoop auto leasen zzp! Net zoals alle andere ervaren ondernemers. 

Financial lease

Met financial lease laat je de leasemaatschappij jouw auto financieren. ZZP Lease financiert tot 100% van de aankoopwaarde van jouw auto of bedrijfswagen. Maandelijks betaal je een vast leasetarief en deze bestaat uit een deel aflossing en rente. De rente staat tijdens de looptijd van financial lease vast. Zo ben je na verloop van tijd niet opeens duurder uit. Bij andere leasevormen (zoals operational lease) zal je nooit de eigenaar worden van de leaseauto. Met ZZP Lease van Zzplease.nl ben je juist wel meteen economisch eigenaar! En dat is direct één van de grote voordelen van financial lease. Je mag namelijk de leasewagen op de bedrijfsbalans plaatsen. De lease auto staat immers op jouw naam... Zo profiteer je van allerlei gunstige belastingvoordelen maar dan zonder dat je daarvoor in één keer exorbitant veel geld hoeft uit te geven. Bij ZZP Lease betaal je de laagste maandtermijnen en weet je altijd waar je aan toe bent. 

Occasion leaseaanbod  Bedrijfswagen leaseaanbod  ZZP Lease aanvragen