Citroën Bedrijfswagens Occasions

Op zoek naar de juiste Citroën bedrijfswagen? Ontdek bij ons alle verschillende occasions en financier deze zakelijk met onze voordelige Citroën bedrijfswagen lease. Bestelwagens van dit Franse merk hebben door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. Het zijn comfortabele wagens en relatief goedkoop in aanschaf. Daarmee zijn het uitstekende auto's voor kleine, lokale ondernemers en tevens voor de wat grotere MKB-bedrijven. Onze Citroën bedrijfswagen lease voorraad is zeer gevarieerd en bestaat uit jong gebruikte modellen. Hieronder lees je meer over de verschillende typen en hoe je deze als (beginnend) zzp'er goedkoop kan leasen bij ZZPlease.nl.

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo occasion leasen? Van deze bedrijfswagen van Citroën zijn er meerdere modellen en uitvoeringen beschikbaar. Deze bestelwagen kan je geheel naar wens inrichten. Jij wordt met onze voordelige Citroën Berlingo lease immers direct economisch eigenaar van deze bedrijfswagen. Als bestelwagen is hij zeer geliefd bij vele zzp'ers. Deze Citroën bestel bus is verkrijgbaar als diesel maar ook met benzinemotor. Als je veel kilometers maakt, dan rij je in een Citroën Berlingo automaat net wat comfortabeler. Op ZZPlease.nl kan je in elk geval terecht voor zowel nieuwe als tweedehands. Het voordeel van een 2dehands is dat de maandtermijnen van de Citroën Berlingo financial lease een stuk lager worden. Zo blijft er, dankzij onze super voordelige Citroën Berlingo lease, maandelijks meer geld over voor andere belangrijke investeringen. Citroën Berlingo leasen en weten wat je mogelijkheden zijn? Bekijk dan snel ons leaseaanbod!

Citroën Berlingo aanbod »

Citroën Jumper bus

Over de Citroën Jumper bus kunnen we kort zijn: De afmetingen en laadruimte zijn ongekend. In deze zeer ruime bedrijfswagen van Citroën kan je met gemak grote machines en spullen vervoeren. Momenteel zijn de meest populaire uitvoeringen de dubbele cabine, als diesel en als L2H2, L3H2 bestelauto. Als zzp'er kan het soms lastig zijn de om de touwtjes aan elkaar te knopen. We raden vooral startende ondernemers aan om te kiezen voor onze Citroën bedrijfswagen lease. Je leaset dan bijvoorbeeld een gebruikte bus. De fiscale voordelen blijven met onze lease gewoon gelden. Je betaalt deze Citroën bus in vaste termijnen terug aan de leasemaatschappij. Wil je nog lagere maandlasten? Dan kan je eventueel een aanbetaling doen. Ook kun je met onze bedrijfswagen lease gebruik maken van een slottermijn.

Citroën Jumper aanbod »

Citroën Jumpy

Voor de Citroën Jumpy bedrijfswagens verzorgen wij dagelijks vele financieringen voor zzp'ers en het mkb. Citroën Jumpy lease aanvragen bij ZZPlease.nl is extra aantrekkelijk voor zzp'ers en andere kleine ondernemingen. Of je nou kiest voor een nieuwe Citroën Jumpy dubbele cabine, dieselautomaat of geld wilt besparen, en kiest voor een 2dehands Citroën Jumpy dubbele cabine, bij ons zijn zzp'ers altijd het goedkoopste uit! Onze bedrijfswagen lease is een speciale en extra goedkope leasevorm voor (beginnende) zzp ondernemers in Nederland. We hanteren soepele voorwaarden. Zo kan je als startende ondernemer zonder jaarcijfers zonder problemen bijvoorbeeld een gebruikte gesloten bestel of diesel leasen met Citroën bedrijfswagen lease.  

Citroën Jumpy aanbod »

Citroën bedrijfswagen

Bedrijfswagen leasen? Heb je elders een mooie Citroën bedrijfswagen, bus, bestelwagen, bestelbus of bestelauto gezien? En ben je daarnaast ook op zoek naar de voordeligste Citroën bedrijfswagen lease? Dan ben je bij ZZP Lease direct op het juiste adres. Bel 0541 571690 of stuur een WhatsApp bericht naar 06 - 572 46 043 en ontvang de beste bedrijfswagen lease aanbieding.

Citroën bedrijfswagen aanbod »