Renault Occasions

Renault occasion lease zakelijk aanvragen als zzp ondernemer? Renault is een Frans merk dat onder meer auto's produceert en een oorsprong heeft in het jaar 1899. De autofabrikant is in Europa in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste automerken. In de jaren zeventig is er een Formule 1 auto ontwikkeld door dit merk. Dat heeft tot groot succes geleid. Daarna is de technologie overgeheveld naar personenauto's. Een Renault kopen of zakelijk leasen betekent dan ook dat je een krachtige wagen aanschaft. Bovendien is er een gevarieerd aanbod met Renault tweedehands leaseauto's beschikbaar. Daarvan zijn meerdere modellen populair.

Populaire lease occasions: Renault Captur, Clio, Kadjar, Mégane en Twingo

Het model Captur is een compacte SUV en geïnspireerd op de Clio. Het design is modern en stoer tegelijk. De Renault Clio is als occasion veelgevraagd en dat is te danken aan het zuinige karakter en aan de compacte vorm. Dat maakt het tot een ideale leaseauto om in de stad te gebruiken. De Kadjar is eveneens een compact model, maar dan wel uitgevoerd als een SUV en te scharen in het C-segment. Het design is herkenbaar aan de strakke en dynamische belijning. Mégane is eveneens populair als 2dehands Renault lease auto en verkrijgbaar in verschillende versies, bijvoorbeeld als stationwagon. Twingo een typische stadsauto en een echte klassieker van Renault. Het model is onder te brengen in de A-klasse of miniklasse vanwege het beperkte formaat en voordelige prijs.

Renault lease occasions »

Renault occasions: benzine, diesel, elektrisch of hybride

Als je in een jong gebruikte Renault gaat rijden dan is dat op uiteenlopende brandstoffen mogelijk. Het Franse automerk heeft auto's ontwikkeld op basis van verschillende brandstoftypen. Dat maakt de keuze gemakkelijk als je lange afstanden moet afleggen en dat dagelijks doet. Een diesel is dan een prima keuze. Rijd je in een Twingo lease auto - en vooral in stedelijk gebied - dan is een benzineauto natuurlijk perfect. Of in dat geval kan je als je milieubewust bent ook voor een elektrische Renault occasion kiezen. Zo heb je verder nog de optie om hybride te rijden.

Cabriolet, stationwagon, coupe, hatchback, MPV, sedan of SUV

De diversiteit in het modellengamma van Renault brengt met zich mee dat er veel variatie is in de uitvoeringen. Een Mégane Estate als stationwagon is daar een voorbeeld van, maar het Franse automerk voorziet ook in modellen als een sedan en hatchback. Wat dat betreft is er in het occasion aanbod volop keuze. Ook als je liever in een SUV of in een MPV rijdt. Zo zijn er eveneens auto's van Renault om klasse uit stralen, zoals in een coupé. Voor de liefhebbers van het rijden in een cabriolet zijn er eveneens mogelijkheden om een occasion van Renault te kopen.

Renault occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Renault occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Renault occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Renault lease zakelijk en profiteer van de voordeligste leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod bij de occasions en vraag je ZZP leaseofferte aan. Of heb je elders een tweedehands Renault gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion lease zzp offerte aan.

Renault lease occasions »