Peugeot Occasions

Peugeot occasion lease zakelijk aanvragen als zzp'er? Peugeot is een automerk uit Frankrijk dat zijn oorsprong kent in het jaar 1896. Ga je een Peugeot kopen dan koop je een auto bij een van de oudste automerken dat nog bestaat. Het omvangrijke aanbod van occasion lease modellen is kenmerkend. Dat maakt dat er ook veel diversiteit is te vinden in het aanbod van Peugeot tweedehands auto's. Zo maak je als zzp'er altijd een goede keuze voor een occasion.

Populaire lease occasions: Peugeot 108, 208, 308, 2008 en 3008

De Peugeot 108 en 208 zijn te scharen in de best verkopende leaseauto's in de compacte klasse. Het zijn dan ook modellen die erg populair zijn als occasion. De Peugeot 108 is een personenauto met een elegant design en chique look. De 208 is een model met een stoer uiterlijk en net als de 108 compact uitgevoerd. Het model 308 van dit Franse automerk is een typische vijfdeurs hatchback en onderscheidt zich sterk in het C-segment. De strakke lijn combineert met een sportieve afwerking en zakelijke look. Wil je in een stoere tweedehands Peugeot lease auto rijden met een imposante uitstraling? In dat geval is de Peugeot 2008 als SUV een uitstekende keuze. De Peugeot 3008 occasion is weer ideaal als cross-over en ook handig als je een gezin hebt.

Peugeot lease occasions »

Peugeot occasions: benzine, diesel, elektrisch of hybride

Vaak kijk je eerst naar het model van een 2dehands Peugeot voordat je verder kijkt. Bijvoorbeeld naar het brandstoftype. Het Franse automerk biedt wat dat betreft wel veel variatie. Een elektrische lease occasion is een prima keuze als je 100% milieubewust wilt rijden. Een hybride draagt eveneens een steentje bij aan een beter milieu. Kies je toch liever voor een authentiek brandstoftype? Dan heb je bij Peugeot lease occasions de keuze tussen het rijden op benzine en het rijden op diesel.

Cabriolet, stationwagon, coupe, hatchback, MPV, sedan of SUV

Het rijden in een Peugeot cabriolet is extra comfortabel als je met mooi weer het dak opendoet. Staat een open dak niet op je wensenlijstje dan is er meer dan genoeg keuze uit andere modellen. Een hoge zit voorziet in optimaal comfort en ervaar je tijdens het rijden in en SUV. Een MPV is ook al zo bijzonder als het om het rijcomfort gaat. Zo biedt een Peugeot stationwagon veelzijdige mogelijkheden. Bijvoorbeeld met veel ruimte om passagiers te vervoeren en veel bagageruimte. Een hatchback is een uitstekend alternatief voor een stationwagon als je net wat minder ruimte nodig hebt. Dat geldt eveneens voor een Peugeot sedan. Een coupé als Peugeot lease occasion kopen, is voor de zakelijke zzp'er die klanten bezoekt een stijlvolle wagen.

Peugeot occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Peugeot occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Peugeot occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Peugeot lease zakelijk en profiteer van de voordeligste leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod bij de occasions en vraag je ZZP leaseofferte aan. Of heb je elders een jong gebruikte Peugeot gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion lease zzp offerte aan.

Peugeot lease occasions »