Opel Occasions

Wil je een Opel kopen of occasion lease zakelijk aanvragen? Dit automerk is van oorsprong Duits, maar is in 2017 in Franse handen gekomen. De eerste auto is al in 1899 geproduceerd, maar het bedrijf was al in 1862 opgericht. Jaarlijks rollen er in Europa meer dan een miljoen auto's van dit merk van de band. Dat betekent dat er veel van deze auto's rondrijden en dat je wat dat betreft een ruime keuze hebt als je een Opel tweedehands wilt kopen of zakelijk wilt leasen. Vooral als het om de populaire modellen gaat is er een groot aanbod met lease occasions.

Populaire lease occasions: Opel Astra, Corsa, Insignia, KARL of Zafira

Een Opel Astra is een populaire auto om tweedehands te kopen. Dat komt onder meer omdat er verschillende uitvoeringen van zijn. De Astra is als sedan, hatchback en als stationwagon verkrijgbaar en heeft een tijdloos model. Opel Insignia is een model dat eveneens in deze drie uitvoeringen is uitgebracht. De Corsa is een compacte leaseauto en als sedan en hatchback beschikbaar als occasion. Opel KARL is te scharen in het kleinste A-segment en is uitsluitend verkrijgbaar als vijfdeurs hatchback. Zowel Corsa als KARL zijn uitstekende occasions om aan het stadsverkeer deel te nemen. Wil je een grotere en luxere tweedehands Opel? In dat geval kan je op zoek naar een Opel Zafira. Dit model is uitgevoerd als vijfdeurs MPV en interessant als je vaak wat langer onderweg bent en optimaal comfort wilt ervaren.

Opel lease occasions »

Opel occasions: benzine, diesel, elektrisch of hybride

Opel is een automerk dat krachtig is door de diversiteit. Je ziet de variatie niet alleen terug in de modellen en typen, maar ook in de brandstofvoorziening. Zo heb je de keuze om elektrische of hybride in een jong gebruikte Opel te rijden. Of maak je lange ritten en wil je voordelig uit zijn dan heb je de optie om voor diesel te kiezen. In aanvulling daarop is het eveneens mogelijk om in een occasion Opel op benzine te rijden.

Cabriolet, hatchback, MPV, sedan of SUV

Heb je op basis van het gebruik van je auto al een voorkeur voor een carrosserietype? Bijvoorbeeld voor een cabriolet om met open dak te rijden als de weersomstandigheden het toelaten? Opel heeft meerdere modellen beschikbaar met een open dak, zoals een Opel Cascada cabriolet of een Astra of Tigra. Of rijd je het liefst in een klassieke hatchback of sedan van Opel? Dat is net zo goed mogelijk, zoals het eveneens een opties is om in een occasion MPV of SUV van Opel te rijden.

Opel occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Opel occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Opel occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Opel lease zakelijk en profiteer van de voordeligste leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod bij de occasions en vraag je ZZP leaseofferte aan. Of heb je elders een 2dehands Opel gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion lease zzp offerte aan.

Opel lease occasions »