Nissan Occasions

Nissan occasion lease zakelijk aanvragen of ga je toch voor kopen? Het automerk is Japans en is een van de grotere fabrikanten van auto's die er zijn. De auto's zijn onder meer erg populair in China, Noord-Amerika en in Europa. De fabrikant ontwikkelt meerdere modellen, zodat er altijd een geschikte keuze is te maken om een Nissan tweedehands aan te schaffen. Als het om de modellen gaat, zijn er wel een aantal populaire auto's te onderscheiden waar als lease occasion ook veel aanbod van is.

Populaire lease occasions: Nissan Leaf, Micra, QASHQAI en X-Trail

De Nissan Leaf is een van de populaire modellen als het om elektrische auto's van deze autofabrikant gaat. Leaf is een model dat als hatchback is uitgevoerd en biedt naast vijf zitplaatsen veel ruimte in de kofferbak. Micra is een heel ander model en als compacte occasion lease auto aan te schaffen. Deze auto staat bekend om het betrouwbare karakter en is perfect als stadsauto te gebruiken. De Nissan QASHQAI lease occasion is ideaal als je als ondernemer comfortabel wilt rijden en een hoge zit fijn vindt. De QASHQAI is namelijk een SUV en heeft een stoer en stijlvol design. Een tweedehands Nissan X-Trail is ook populair onder ondernemers. Het is een 4x4 SUV die als vijfzitter of als zevenzitter is geproduceerd.

Nissan lease occasions »

Nissan occasions: benzine, diesel of elektrisch

Elektrisch rijden heeft de toekomst en een 2dehands Nissan leaseauto met elektromotor maakt het mogelijk milieuvriendelijk te rijden. Rijd je toch nog liever op ouderwetse brandstof? In dat geval is er de mogelijkheid om een Nissan occasion op benzine of op diesel aan te schaffen. Het verschil tussen beiden is dat diesel goedkoper is dan benzine en daar is financieel voordeel mee te halen op lange afstanden. Rijd je maar af en toe lange afstanden en vaker in de stad? Een benzine auto is in dat geval een goede keus.

Cabrio, stationwagon, coupe, hatchback, MPV of SUV

Een gebruikte Nissan is in allerlei uitvoeringen beschikbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van een cabriolet. Daarbij heb je de keuze uit diverse modellen, variërend van een Micra cabriolet tot een Nissan Figaro. Heb je liever veel ruimte om in een auto spullen mee te nemen? Een stationwagon biedt alle ruimte en is ook ideaal om meerdere personen te vervoeren. Dat geldt eveneens voor een SUV of MPV van Nissan. De coupé is een uitstekend model als je graag stijlvol over de weg wilt rijden. Zo is een hatchback onder meer praktisch om in de stad mee te rijden. Zo heb je met de diversiteit aan modellen en uitvoeringen altijd de mogelijkheid om met je voorkeuren rekening te houden.

Nissan occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Nissan occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Nissan occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Nissan lease zakelijk en profiteer van de voordeligste leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod bij de occasions en vraag je ZZP leaseofferte aan. Of heb je elders een tweedehands Nissan gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion lease zzp offerte aan.

Nissan lease occasions »