Mitsubishi Occasions

Mitsubishi occasion lease zakelijk aanvragen? Mitsubishi is een automerk waarvan de geschiedenis terugvoert naar Japan in 1917. Hoewel Azië tegenwoordig de belangrijkste markt is, kan je in Nederland ook een Mitsubishi kopen. Het aanbod van Mitsubishi tweedehands lease auto's is hier redelijk groot met variatie in allerlei modellen. Het automerk staat bekend om de diversiteit in het modellengamma, variërend van praktische stadswagen tot comfortabele SUV.

Populaire lease occasions: Mitsubishi ASX, Outlander, Space Star en Eclipse Cross

Elk automerk kent populaire en minder populaire modellen. Zo is de Mitsubishi ASX een voorbeeld van een populair model. De ASX is een compacte SUV met stoer design en met extra veel bagageruimte. Een prima keus als lease occasion als je comfortabel wilt rijden en voldoende bagageruimte wilt. De Outlander is een SUV die ruimer is uitgevoerd en is beschikbaar als occasion met zeven zitplaatsen. De Space Star is ideaal als je als zzp'er vaak in de stad rijdt en over een compacte leaseauto wilt beschikken. Dit model is uitgevoerd met vijf deuren en vijf zitplaatsen. De Eclipse Cross is ideaal om als jong gebruikt Mitsubishi te kopen  als compacte SUV. Opvallend aan dit model is de daklijn die wel wat wegheeft van een coupé.

Mitsubishi occasions: benzine, diesel of hybride

Een Mitsubishi occasion is verkrijgbaar op benzine, diesel of hybride, maar welk brandstoftype is het beste voor jou? Dat hangt van het gebruik van de auto af. Ben je iedere dag op de weg om lange ritten naar klanten te maken? Diesel is goedkope brandstof als je lange afstanden rijdt. Benzine is dan meer geschikt als je korte ritjes in de stad maakt. Het automerk biedt echter ook hybride leaseauto's aan die als occasion verkrijgbaar zijn. Wanneer rijd je het beste hybride? Als je aan een beter milieu wilt bijdragen, want een hybride stoot minder schadelijke stoffen uit.

Hatchback en SUV

Als je de keuze hebt tussen een 2dehands Mitsubishi hatchback of SUV, welke kies je dan? Een SUV staat bekend om de hoge instap en de hoge zit. Het rijcomfort is perfect en het overzicht op het verkeer eveneens. Een hatchback is te zien als een reguliere personenauto met kofferruimte. De bagageruimte is zowel van buitenaf af als van binnen te bereiken. Een SUV heeft wel als nadeel zwaarder te zijn en meer brandstof te verbruiken. Een hatchback is wat dat betreft voordeliger in de wegenbelasting en in het verbruik. Laat dan ook je persoonlijke voorkeur en financiële afweging bij het maken van een keuze de doorslag geven.

Mitsubishi occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Mitsubishi occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Mitsubishi occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Mitsubishi lease zakelijk en profiteer van de voordeligste occasion leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod bij de occasions en vraag je ZZP leaseofferte aan. Of heb je elders een tweedehands Mitsubishi gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion lease zzp offerte aan.

Mitsubishi lease occasions »