MINI Occasions

MINI occasion lease zakelijk aanvragen? Een MINI kopen om als zzp'er zakelijk en/of privé te gebruiken? Een MINI tweedehands aanschaffen is een prima keuze als je voordelig uit wilt zijn. Het automerk - met BMW als eigenaar - staat bekend om de productie van kleine auto's. De modellen vallen echter wel op door het typische design en zijn dan ook stijlvol van karakter. De auto's lijken klein van buiten, maar zijn van binnen toch redelijk ruim. Bovendien zijn er meerdere occasion lease modellen op de markt, zodat je de keuze voor een grotere uitvoering kan maken.

Populaire lease occasions: MINI Clubman, Cooper, Countryman en MINI

MINI heeft meerdere modellen waarmee succes is geboekt. Een van de populaire modellen is de MINI Cooper. Dit model is uitgebracht als een sportieve uitvoering. Cooper staat dan ook voor de sportieve uitvoering van de MINI en de MINI One. Het model Countryman heeft een stoer design en is een echte allrounder te noemen. Het is een SUV die compact is uitgevoerd en in optimaal rijgemak en ultiem comfort voorziet. Een ander populair model om jong gebruikt te kopen, is de MINI Clubman. Dat is een auto die over een grotere motor beschikt dan de standaard MINI en bovendien een verlengd front heeft. Deze lease auto heeft een grote kofferbak en is te typeren als een stationwagon.

MINI lease occasions »

MINI occasions: benzine, diesel of hybride

Er zijn meerdere opties voor een brandstoftype beschikbaar bij het kopen van een 2dehands MINI. Zo is er de keuze tussen benzine of diesel, maar wanneer kies je benzine en wanneer diesel? Het is om veel kilometers te rijden doorgaans voordeliger om diesel te rijden. Een 2ehands diesel heeft mede om deze reden vaak wat meer kilometers op de teller staan dan een benzineauto. Maak voor jezelf de afweging welke optie beter is en stem je keuze op je rijgedrag af. Houd je het liefst rekening met het milieu dan is een hybride MINI occasion natuurlijk ook nog een optie.

Cabriolet, stationwagon, coupe, hatchback of SUV

Bij MINI denk je vooral aan de kleine personenauto, maar er zijn allerlei uitvoeringen tweedehands beschikbaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk om wel heel comfortabel te rijden met een hoge zit in een SUV. Wil je zakelijk en stijlvol perfect voor de dag komen als zzp'er dan rijd je misschien liever in een coupé. Of in de zomer met het dak open van een cabriolet. Een stationwagon is eveneens een optie om een MINI occasion aan te schaffen. Dan heb je nog meer ruimte om spullen mee te nemen dan bij een hatchback. Ook hiervoor geldt dat je het beste een keuze maakt op basis van het gebruiksdoel van de auto. Rijd je alleen naar klanten zonder spullen of vervoer je juist veel goederen. Gebruik je de leaseauto privé en heb je een gezin dan is een stationwagon natuurlijk handig.

MINI occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor MINI occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: MINI occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor MINI lease zakelijk en profiteer van de voordeligste occasion leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod bij de occasions en vraag je ZZP leaseofferte aan. Of heb je elders een MINI occasion gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion lease zzp offerte aan.

MINI lease occasions »