Mercedes-Benz Occasions

Mercedes occasion lease zakelijk aanvragen? Mercedes Benz is een Duits automerk dat een historie heeft die tot 1926 terugvoert. Ben je als zzp'er van plan om een Mercedes Benz te kopen of zakelijk te leasen? Dan heb je de keuze uit allerlei modellen, variërend van bestelauto's tot busjes en van personenauto's tot vrachtwagens. Opties genoeg dus om een Mercedes Benz tweedehands aan te schaffen. Het automerk kenmerkt zich door de hoge mate van betrouwbaarheid en stijlvol karakter. Uiteraard zijn er een aantal modellen van dit merk als lease occasion extra populair en geliefd.

Populaire lease occasions: Mercedes A-Klasse, B-Klasse en C-Klasse

Een Mercedes A-Klasse is de kleinste uit het autogamma van de Duitse fabrikant. Het is een model dat als hatchback is uitgevoerd en bijzonder stijlvol is met een luxe design. Het is tevens een occasion auto die door de details en belijning een sportieve look heeft. Liever een wat groter model als occasion lease auto? De B-Klasse is als 2dehands Mercedes uitgevoerd als gezinsauto, maar ook prima geschikt voor de zakelijke rijder. De Mercedes C-Klasse is een model dat in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar is als lease occasion. Bijvoorbeeld in de vorm van een vierdeurs sedan of als een coupé net als in een combi en cabriolet. De C-Klasse modellen zijn Mercedes auto's in de middenklasse.

Mercedes lease occasions »

Mercedes occasions: benzine, diesel, hybride of elektrisch

Mercedes-Benz bedient als Duits automerk een grote markt en richt zich dan ook op uiteenlopende doelgroepen. Dat brengt met zich mee dat modellen in verschillende soorten verkrijgbaar zijn als het om de brandstof gaat. Bijvoorbeeld in duurzame uitvoeringen, zoals een elektrische Mercedes of als hybride. Zo voorziet deze autofabrikant ook in auto's die op benzine of diesel rijden, waarvan er een ruim occasion lease aanbod beschikbaar is.

Cabriolet, stationwagon, coupe, hatchback, MPV, sedan of SUV

Heb je een specifieke voorkeur voor een type auto als Mercedes Benz occasion? Een SUV is ideaal als je ervan houdt om een hoge zit te hebben. Een MPV is een auto die royaal ruimte biedt en comfortabel rijdt. Zo is een jong gebruikte Mercedes stationwagon perfect voor jou als zzp'er als je onderweg veel spullen mee moet nemen. Als zakelijke rijder is het ook heel stijlvol om voor de dag te komen in een Mercedes coupé. Of als je graag met het dak open rijdt, is de keuze voor een cabriolet natuurlijk snel gemaakt. Overigens zijn een sedan en hatchback als 2ehands Mercedes stijlvol te noemen en staan deze auto's als comfortabele wagens bekend.

Mercedes occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Mercedes Benz occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Mercedes Benz occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Mercedes Benz lease zakelijk en profiteer van de voordeligste leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod bij de occasions en vraag je ZZP leaseofferte aan. Of heb je elders een Mercedes Benz tweedehands gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een zakelijke occasion lease zzp offerte aan.

Mercedes lease occasions »