Land Rover Occasions

Land Rover occasion lease zakelijk aanvragen? Of wil je een Land Rover kopen? Er zijn verschillende modellen beschikbaar van het automerk Rover dat de eerste Land Rover in 1948 uitbracht. Het automerk Land Rover is in 1978 opgericht en dochterbedrijf van Indiase Tata Motors en onderdeel van Jaguar Land Rover Group. Een Land Rover tweedehands aanschaffen, scheelt aanzienlijk in kosten in vergelijking met de nieuwprijs. Dit automerk kenmerkt zich door de productie van luxe voertuigen van een hoge kwaliteit.

Populaire lease occasions: Land Rover Discovery, Range Rover Sport of Evoque

Weet je nog niet welk model je wilt kopen? Discovery is een model dat als offroad SUV te zien is in een middelgrote uitvoering. Evoque is een model dat is uitgevoerd als een compacte SUV en is als driedeurs en als vijfdeurs als lease occasion verkrijgbaar. Dit is een type auto dat is ontworpen voor automobilisten in stedelijk gebied. Het design is stijlvol en luxe. De Range Rover Sport is het meest luxe model als SUV. Het design is nogal robuust en stoer en voorziet in optimale prestaties. Bovendien is het comfort bijzonder groot als je in een 2dehands Range Rover Sport rijdt.

Land Rover lease occasions »

Land Rover occasions: benzine of diesel

Bij de aanschaf van een Land Rover lease occasion heb je de keuze om op diesel of op benzine te rijden. En auto als de Evoque die ideaal is voor stedelijk gebruik en op benzine rijdt, is een prima optie. Ga je echter lange afstanden rijden met een Land Rover en doe je dat ook nog eens regelmatig dan ligt diesel meer voor de hand. In de eerste plaats omdat diesel qua brandstof goedkoper in gebruik is dan benzine. Stem de voorkeur voor een brandstoftype daarom af op de wijze waarop je gebruikmaakt van de auto.

SUV of terreinwagen

Bij het kopen van een occasion sta je bij het automerk Land Rover ook nog voor de keuze tussen een SUV en terreinwagen. Wat dan precies het verschil is tussen een SUV en terreinwagen? Een terreinwagen is eigenlijk te zien als een echte offroad wagen met vierwielaandrijving, zoals de Land Rover Defender. Overigens kan een SUV ook prima uitgevoerd zijn met vierwielaandrijving. De Range Rover Sport valt weer net tussen de terreinwagen en een SUV. Overigens heeft een SUV het design van een 4x4, maar zijn de technische hulpmiddelen net even anders. Als je wel de looks van een terreinwagen wilt, maar niet offroad rijdt, is een SUV een prima keuze.

Land Rover occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Land Rover occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Land Rover occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Land Rover lease zakelijk en profiteer van de voordeligste leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod bij de occasions en vraag je ZZP leaseofferte aan. Of heb je elders een Land Rover tweedehands gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion lease zzp offerte aan.

Land Rover lease occasions »