Kia Occasions

Kia occasion lease zakelijk aanvragen? Ga je als zzp'er een Kia kopen of denk je -wellicht- toch aan leasen? Dan heb je in ieder geval de keuze uit een gevarieerd modellenprogramma. Bovendien zijn er als je een Kia tweedehands aanschaft allerlei opties om voordelig uit te zijn. Het Zuid-Koreaanse automerk voorziet in auto's die met een aantrekkelijk design zijn ontworpen. Bovendien heb je zowel de mogelijkheid om een kleine, zuinige en compacte auto te kopen als een grote wagen van dit automerk.

Populaire lease occasions: Kia Ceed, Stonic, Sportage en meer

Er zijn een aantal populaire Kia modellen te onderscheiden, waarbij onder meer de grootte van de auto het verschil maakt. Een 2ehands Kia Sorento is een voorbeeld van een groter model en biedt optimaal comfort en ruimte. De Picanto is een typisch voorbeeld van een kleine Kia die zeer compact is vormgegeven. Dit is als lease occasion een uitstekende stadsauto die ook nog eens zuinig rijdt. Rijd je liever in een wat sportievere auto? In dat geval is de Kia (Pro) Ceed GT wel wat voor jou. De Ceed is overigens als lease occasion ook een perfecte zakenauto en onder meer verkrijgbaar in de uitvoering van een stationwagon. Ook de Kia Stonic als SUV is uiteraard een prima leaseauto om zakelijk in te rijden.

Kia lease occasions »

Kia occasions: benzine, diesel, hybride en elektrisch

Je staat bij de aanschaf van een jong gebruikte Kia leaseauto voor meerdere keuzes, zoals ook voor de brandstof. Heb je een voorkeur voor benzine of diesel? Of maak je de keuze op basis van de afstanden die je rijdt en ritten die je maakt. Er zijn zowel diesel occasions van dit automerk beschikbaar als benzineauto's. Diesel is goedkopere brandstof en krijgt vaak de voorkeur bij lange afstandsrijders. Koop je een stadsauto dan is benzine gewoon een prima brandstoftype. Denk je aan de duurzaamheid en wil je in een milieuvriendelijke auto rijden? Dan maak je keuze voor een elektrische Kia of hybride auto.

Stationwagon, hatchback, MPV, sedan of SUV

Een Kia die uitgevoerd is als een MPV of SUV biedt een geweldig rijcomfort. Naast een hoge instap is er eveneens sprake van een hoge zit. Wil je een compacter en kleinere auto dan is het mogelijk om voor een hatchback te kiezen. Een stationwagon is daar een grotere uitvoering van en biedt extra veel bagageruimte. Zo biedt een sedan weer minder bagageruimte, maar voorziet dit type weer in parkeergemak. Het is aan te raden om bij de aanschaf van een Kia occasion rekening te houden met het gebruiksdoel, rijgedrag en ruimte die je nodig hebt.

Kia occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Kia occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Kia occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Kia lease zakelijk en profiteer van de voordeligste leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod bij de occasions en vraag je ZZP leaseofferte aan. Of heb je elders een 2ehands Kia gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion leasezzp offerte aan.

Kia lease occasions »