Ford Occasions

Ford occasion lease zakelijk aanvragen als zzp'er? Ga je een Ford kopen? Dan schaf je een betaalbare auto aan en zeker als je een Ford tweedehands gaat kopen. Het automerk Ford kent een lange historie. Zo is Ford Motor Company al opgericht in 1903 door Henry Ford. Het automerk richtte zich vanaf het begin op het verkopen van betaalbare auto's. Het concern behoort tot de grootste autofabrikanten en overal op de wereld zijn Ford lease auto's verkrijgbaar.

Populaire lease occasions: Ford Fiesta, Focus, Kuga en Puma

Elk automerk heeft zo zijn eigen populaire modellen waar veel vraag naar is. Bijvoorbeeld naar Ford Fiesta lease occasions. Fiesta is een compacte lease auto en rijdt fijn. Dat geldt ook voor tweedehands Ford Focus lease auto's. Dit model is net even wat ruimer dan Fiesta en heeft een sportief en stijlvol design. De Kuga is nog royaler en biedt als SUV extra rijcomfort. Ford Puma is overigens eveneens uitgevoerd als een SUV en biedt een perfecte rijervaring. De jong gebruikte Puma lease auto's zijn met geavanceerde technologiën uitgerust. Bovendien rijd je hierin niet alleen comfortabel, maar ook nog eens zuinig en ruim.

Ford lease occasions »

Ford occasions: benzine, diesel, hybride en elektrisch

Er zijn meerdere opties als het om het brandstoftype gaat als je een 2dehands Ford gaat kopen. Benzine is een brandstoftype dat duurder is in verhouding tot diesel. Rijd je daarom veel en lang dan heeft diesel de voorkeur. Rijd je korte ritten in je eigen omgeving dan is een benzineauto een prima optie. Zo is er ook een keuze tussen hybride en elektrisch rijden. Je draagt bij aan een beter milieu als je bijvoorbeeld in een hybride elektrische Ford Puma rijdt.

Cabrio, stationwagon, coupe, hatchback, MPV, sedan, SUV of terreinwagen

Heb je als zzp ondernemer de voorkeur voor een specifieke uitvoering? Ford lease occasions zijn verkrijgbaar in allerlei soorten van stationwagon tot terreinwagen. Gebruik je de auto voor de zaak dan is het zeker handig om met het rijgebruik rekening te houden. Een coupé is bijvoorbeeld heel stijlvol voor de zakelijke rijder, maar er is maar beperkt ruimte. Er is wat dat betreft meer ruimte in een stationwagon beschikbaar om spullen te vervoeren. Zo rijd in een MPV of SUV heerlijk ruim en comfortabel. Een open dak in de zomer? In dat geval ligt het voor de hand om een 2ehands Ford cabrio te kopen. Of kies je liever een standaardversie, zoals een sedan of hatchback Ford?

Ford occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Ford occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Ford occasion leasen zonder jaarcijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Ford lease zakelijk en profiteer van de voordeligste leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod bij de occasions en vraag je ZZP leaseofferte aan. Of heb je elders een jong gebruikte Ford gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion lease zzp offerte aan.

Ford lease occasions »