Fiat Occasions

Fiat occasion lease zakelijk aanvragen? Een Fiat kopen als zzp'er? Er zijn voordelige opties om een Fiat tweedehands te kopen met keuze uit verschillende modellen. Fiat is van oorsprong een Italiaans automerk en bekend van de kleine en compacte leaseauto's. De autofabrikant is tegenwoordig gefuseerd met Chrysler en gaat verder onder de naam FIAT Chrysler Automobiles.

Populaire lease occasions: Fiat 500, 500C, 500L, 500X, Panda en Tipo

De Fiat 500 is waarschijnlijk net als de Panda een van de bekendste modellen van de autofabrikant. De Panda is heel compact en is ideaal om als kleine stadswagen te gebruiken. De 500 is een model dat in 2007 voor het eerst op de markt kwam en direct al populair was. Zo is de 500C uitgevoerd als een cabriolet. Kenmerkend is het dak dat opengaat over de hele lengte. De 500L is een MPV en als lease occasion verkrijgbaar als vijfzitter of als zevenzitter. De Fiat 500X is een cross-over vijfzitter met een stoer en stijlvol design en praktisch karakter. Tipo is een model dat zich in de compacte middenklasse bevindt en als hatchback is uitgevoerd.

Fiat lease occasions »

Fiat occasions: benzine, diesel, hybride en elektrisch

Bij de aanschaf van een tweedehands Fiat lease occasion heb je niet alleen een ruime keuze uit modellen. Het is tevens mogelijk om met het brandstoftype rekening te houden. Bijvoorbeeld door als zzp ondernemer groen te rijden of te schakelen tussen brandstoffen met een hybride auto. Daarnaast is er nog een keuze tussen diesel voor de lange afstandsrijder en benzine voor de rijder van korte afstanden.

Cabrio, stationwagon, hatchback, MPV, sedan of SUV

Een cabrio zoals een 500C lease occasion is uiteraard perfect als je met mooi weer met het dak open wilt rijden. Een stationwagon komt van pas als je veel ruimte in je auto wilt hebben. Dat is ook mogelijk met een MPV of SUV, waarbij de ruimte jou as bestuurder extra comfort biedt. Alledaags rijden met reguliere opbergruimte is te vinden in de Fiat lease occasions die als sedan of hatchback zijn uitgevoerd. Vind je het lastig een keuze te maken? Kijk dan naar je rijgedrag, benodigde bagageruimte en gewenste mate van rijcomfort.

Fiat occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Fiat occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Fiat occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Fiat lease zakelijk en profiteer van de voordeligste occasion lease zzp tarieven in Nederland. Kijk in het aanbod bij de occasions en vraag je ZZP leaseofferte aan. Of heb je elders een tweedehands Fiat gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion leasezzp offerte aan.

Fiat lease occasions »