Dacia Occasions

Dacia occasion lease zakelijk aanvragen? Een Dacia kopen of leasen als zzp ondernemer? Er is een divers aanbod van occasions dat het gemakkelijk maakt om een Dacia tweedehands te kopen. Dacia is een Roemeens merk dat staat voor krachtige auto's met een robuust design. Het automerk bestaat al sinds 1968 en is sinds 1999 onderdeel van Renault. De eerste auto van Dacia is overigens geïnspireerd geweest door de Renault 12. De Logan is een van de bekendere oudere modellen van dit merk.

Populaire lease occasions: Dacia Duster, Logan, Lodgy en Sandero

De Logan is in 2005 voor het eerst gelanceerd en te zien als een voordelige budgetauto. Dat heeft dit model dan ook populair gemaakt. De Logan MVC bevindt zich in een hogere klasse en is een stationwagon. De Sandero is een vijfdeurs auto en uitgevoerd als hatchback. De Duster is als occasion eveneens populair en is te zien als een compacte cross-over. Zo is de Lodgy als MPV uitgevoerd die extra veel ruimte te bieden heeft. Een tweedehands Lodgy is onder meer als vijfzitter en als zevenzitter verkrijgbaar.

Dacia lease occasions »

Dacia occasions: benzine of diesel

Rijd je als zzp ondernemer dagelijks in een Dacia occasion en zijn het lange afstanden? Het is dan in verband met de kosten voor de brandstof te overwegen om een Dacia diesel aan te schaffen. Een benzineauto verdient de voorkeur als je dagelijks geen lange afstanden hoeft te rijden. Bijvoorbeeld als je voornamelijk in de stad of eigen omgeving rijdt.

Stationwagon, hatchback, MPV of SUV

Dacia occasions zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bij het maken van een keuze houd je rekening met je rijgedrag en gebruik van de auto. De MPV, SUV en stationwagon bieden bijvoorbeeld meer ruimte dan een hatchback. Een SUV voorziet in een hogere zit dan een stationwagen. Zo zijn er meerdere verschillen aan te merken en maak je op basis van je voorkeuren de beste keuze voor een tweedehands Dacia.

Dacia occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Dacia occasion leas4e zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Dacia occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Dacia lease zakelijk en profiteer van de voordeligste leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod bij de occasions en vraag een ZZP leaseofferte aan. Of heb je elders een tweedehands Dacia gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion lease zzp offerte aan.

Dacia lease occasions »