Citroën Occasions

Citroën occasion lease zakelijk aanvragen? Wil jij als zzp ondernemer een jong gebruikte Citroën kopen of wellicht gaan leasen? Dan koop je een auto die gemaakt is door een fabrikant met een lange historie. Citroën maakt al sinds 1919 auto's met als eerste het model Type A. Tegenwoordig zijn er uiteraard allerlei andere modellen op de markt die aan de eisen van deze tijd voldoen Een Citroën tweedehands aanschaffen, laat je de keuze uit een groot aantal modellen. Daarbij heb je de ook de mogelijkheid met het brandstoftype rekening te houden.

Populaire lease occasions: Citroën C1, C3 en C4

De C1 is een populaire tweedehands Citroën. Dat komt omdat de kleine C1 een hele compacte wagen is die perfect is om bijvoorbeeld mee in de stad te rijden. De uitstraling is sportief en modern. De vijfdeurs C3 is net even wat groter dan de C1 en eveneens als occasion geliefd. De twinkoplampen en airbumps zijn bij de C3 onderscheidend. Zo kenmerkt de C4 zich door eveneens door een eigenzinnig design. Dit model is vijfdeurs en zowel verkrijgbaar als een hatchback en als C4 Cactus in een cross-over uitvoering. Overigens heb je als ondernemer ook de mogelijkheid om een tweedehands C4 Grand Picasso zevenzitter te kopen. Dat is ideaal voor vervoer van personen.

Citroën lease occasions »

Citroën occasions: benzine, diesel, hybride en elektrisch

Citroën lease occasions zijn uitgevoerd in verschillende modellen en in uiteenlopende brandstoftypen. Zo heb je de mogelijkheid om in een jong gebruikte elektrische Citroën te rijden of in een hybride uitvoering. Of rijd je liever of diesel of benzine? Diesel is de perfecte keuze voor de lange afstandsrijder. Deze brandstof is namelijk voordeliger in vergelijking met benzine. Een benzineauto is een goede keuze als je vooral in de stad rijdt en geen lange afstanden hoeft te overbruggen.

Cabrio, stationwagon, hatchback, MPV, sedan of SUV

Bij het zakelijk rijden als zzp ondernemer is het uiteraard belangrijk om met de uitvoering rekening te houden. Een MPV en SUV Citroën als occasion bieden extra veel comfort. Dat is ideaal als je lange afstanden rijdt en ruim en royaal wilt zitten. Een stationwagon komt goed van pas als je regelmatig ruimte nodig hebt om spullen te vervoeren. Zo is een sedan net als een htachback prima voor dagelijkse ritten. Kom je veel bij zakelijke klanten? Dan is een Citroën cabrio een auto met een zakelijke look. Op mooie dagen rijd je dan natuurlijk met het dak van de auto open.

Citroën occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Citroën occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Citroën occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Citroën lease zakelijk en profiteer van de voordeligste leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod en vraag een ZZP leaseofferte voor een occasion lease auto aan. Of heb je elders een tweedehands Citroën gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion lease zzp offerte aan.

Citroën lease occasions »