Alfa Romeo Occasions

Alfa Romeo occasion lease zakelijk aanvragen? Een jong gebruikte Alfa Romeo kopen of leasen biedt de mogelijkheid om uit allerlei modellen een keuze te maken. De voorloper van dit automerk bestaat al sinds 1910 met de toevoeging van Romeo aan Alfa in 1920. Vanaf die tijd zijn er vele soorten auto's van de band gerold en maakte Alfa Romeo bovendien al snel naam in de autosport. De sportieve look van de auto's maakt dat de vraag naar een Alfa Romeo tweedehands nog altijd groot is.

Populaire lease occasions: Alfa Romeo Giulia, Giulietta en MiTo

Bent u op zoek naar een tweedehands Alfa Romeo? Dan heeft u een ruime keuze uit allerlei populaire modellen. Bijvoorbeeld voor de MiTo. Dat is de kleinste uitvoering en is een driedeurs model. In de middenklasse auto's van dit automerk is de Giulietta populair. Dit model is een compacte middenklasser met een sportief design. Giulia bevindt zich in het D-segment en is uitgevoerd met een achterwielaandrijfsysteem. Wilt u nog wat sportiever en zakelijker rijden en is er beperkt ruimte nodig? In dat geval is een occasion 4C coupé een prima optie.

Alfa Romeo lease occasions »

Hatchback, sedan of een SUV

Een Alfa Romeo tweedehands kopen bied jou de gelegenheid om met het type rekening te houden. Zo beschikt een Alfa Romeo sedan over een afgesloten kofferruimte en is dat bij een hatchback niet het geval. Een SUV van dit automerk biedt optimaal comfort en ruimte met het design van een luxe terreinwagen. De hoge zit biedt bovendien een perfect uitzicht op het verkeer en de omgeving.

Alfa Romeo occasions: benzine of diesel

Bij de aanschaf van een 2dehands Alfa Romeo lease auto heeft u de keuze tussen verschillende brandstoftypen. Zo zijn er occasions verkrijgbaar die op benzine of op diesel rijden. Rijdt u veel in de auto en maakt u lange ritten? In dat geval is het voordelig om uw keuze op een auto met diesel als brandstoftype te laten vallen. Rijdt u vaker in de stad en korte ritten in de omgeving dan is een benzineauto uiteraard een prima keuze.

Alfa Romeo occasion leasen zonder jaarcijfers

Kies als ZZP ondernemer voor Alfa Romeo occasion lease zakelijk. Deze optie is er eveneens voor starters: Alfa Romeo occasion leasen zonder cijfers en boetevrij aflossen. Kies bij ons voor Alfa Romeo lease zakelijk en profiteer van de voordeligste leasetarieven in Nederland. Kijk in het aanbod en vraag een occasion lease zzp offerte aan. Of heeft u elders een tweedehands Alfa Romeo gevonden? Bereken het termijnbedrag en vraag ook dan vrijblijvend een occasion lease zzp offerte aan.

Alfa Romeo lease occasions »