Tweedehands lease - Zzplease.nl

Een tweedehands auto leasen is vaak zeer aantrekkelijk. Sowieso heeft een auto leasen voor ondernemers vaak meer voordelen dan het aanschaffen van een auto met eigen liquide middelen. Zo hoef je niet zelf in één keer een groot geldbedrag uit te geven. Tweedehands lease is veel voordeliger dan het leasen van een nieuwe personenauto of bedrijfswagen. Je kunt ZZP Lease aanvragen voor elk gewenst voertuig. Bij ons betaal je altijd vaste, lage maandtermijnen. Tweedehands lease noemen we ook wel occasion lease. Dan is dat ook weer duidelijk.

Tweedehands lease auto

Vooral voor startende ondernemers kan een tweedehands lease auto de beste oplossing voor mobiliteit zijn. Je hebt immers een auto van de zaak nodig maar zelf kopen is niet altijd mogelijk. En een auto huren met operational lease is nog onverstandiger. Met een dergelijke leasevorm betaal je de hoofdprijs en de auto wordt niet jouw eigendom. Met een tweedehands lease auto betaal je echter lage maandtermijnen en je bent wel meteen eigenaar daarvan. Omdat je zelf niet de aankoopprijs in één keer hoeft te voldoen, blijft jouw liquiditeit intact. Na afloop van de leaseperiode mag je de lease auto verkopen of inruilen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om er gewoon in te blijven rijden.

Tweedehands lease auto kopen

Een tweedehands lease auto kopen kan een goede oplossing zijn voor sommige ondernemers. Een tweedehands lease auto is een occasion die te koop of ter lease wordt aangeboden. Ben je zelfstandig ondernemer en heb je direct een auto nodig? Sluit dan geen dure autolening af bij de bank. Het kan veel goedkoper en gemakkelijker. Vraag tweedehands ZZP Lease aan bij ZZPlease.nl. Met onze financiering voor tweedehands lease auto's kan je direct een gebruikte auto kopen. De auto komt op jouw naam te staan en niet op die van de leasemaatschappij. Zo kan je de nieuwe aanwinst als investering activeren op de bedrijfsbalans en zodoende gebruik maken van een aantal belastingvoordelen. Je kiest bij ons altijd voor veel zekerheid. We spreken een vaste looptijd af (maximaal 60 maanden) en je betaalt een vaste rente en een vast maandbedrag. Jouw huidige auto kan je eventueel inruilen bij ons. Daarmee verlaag je de maandtermijnen. Financial ZZP Lease is geschikt voor startende ondernemers. We hanteren een zeer soepel acceptatiebeleid. Zo is het aanleveren van jaarcijfers niet nodig, hoef je geen aanbetaling te doen en kan je eventueel een slottermijn inbouwen in de overeenkomst.

Tweedehands busje leasen

Waarom een nieuwe bus leasen of kopen als je ook veel geld kunt besparen? Zo bespaar je geld door een tweedehands busje te leasen. Een tweedehands bedrijfsbusje leasen is bij ZZP Lease mogelijk met behoud van dezelfde voordelen als gewone lease. Zo kan je de rente- en afschrijvingskosten fiscaal aftrekken en is het busje jouw economisch eigendom. Een 2ehands busje leasen is extra aantrekkelijk voor starters. Zij maken immers al voldoende kosten.

Tweedehands financial lease

We noemen tweedehands financial lease ook wel occasion lease. In dit geval schieten wij het aankoopbedrag tot 100% voor. Je betaalt maandelijks een vaste rente en een vaste maandtermijn. Voor een jonge occasion van 1 of 2 jaar oud waarvoor je financial lease aanvraagt, betaal je op jaarbasis zo enkele duizenden euro's minder dan voor een nieuwe leasebak. Daarnaast weet je bij een tweedehands auto zeker dat je niet te maken krijgt met kinderziektes. De auto is namelijk al ingereden.

Occasion leaseaanbod  Bedrijfswagen leaseaanbod  Tweedehands ZZP Lease aanvragen

Veel gestelde vragen